Maşallah şeritlere çok güzel görünüyorlar inan
Ben araç motor denemesi muhabbetinde baya bir savaştım hatta bazı arkadaşlarla aramız açıldı
neyse geçmiş geçmişte kaldı eskiden ben motoru geçicek araçlar olduğunu savunuyordum
videolarla da kanıtlamaya çalışıyordum bir sürü motorcu arkadaşla da bunun tartışmasını yaşadık
her seferinde bana motoru değil pilotu geçmişler dediler ben 1 öyle 2 öyle alayı mı şöför değil
madem şöför değil gitsin scooter a binsin diyordum taa ki bir racing e binene kadar
200km/s den sonra motorla gazı sonuna kadar açıcak adam sayısının az olduğuna kanaat getirdim arabada rahat nasılsa rüzgar yok aklından düşsem kaç parçalık bir puzzle olurum düşüncesi yok açıkcası her motorcuda gazı sonuna kadar açıcak g.t yok onu anladım..
Motor ve araba işi yaş beyler en büyük savunularından biriydim ama artık sadece motorla yürüyen araba olabileceğini düşünüyorum geçen olmaz motordan kastım 1000cc ve üzeridir onuda belirteyim boş yere hayallenmenin anlamı yok yani inan lafım sana değil genel haberin olsun gönül koymaMaaşallah arabana 4 kapı araba daha ne gidicek
![]()
..::PASSATURBO1::..
inan gt35 hayirli olsun, maşallah arabana
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)