YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
Maşallah denemeler güzel olmuş ama trafik çok yoğun olduğu için erken bırakılmış
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
Geçenki denemelerden farklı olarak ygz bariz hızlanmış ek olarak bı degısıklık yapıldı mı yasın abı?
ıkı aracada maasallah
YGZ speclerine göre çok iyi gitmiş BK da iyi sayılır yinede
ygz kesinlikle hızlanmıi maşallah yasin ygz izlemek her zaman keyif veriyor ....
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Ali maslaga gidiş yolunda net videolar vardı bunlar hepsi dönüş videoları genelde 200 210 gibi bırakmak zorunda kaldık. Hakan mami abi ayaklarınıza saglik.
Ygz ye tek bisiy yapılmadı gecen denemeye göre kilo farkı vardı ciddi boyutta suan hemen hemen kilolar eşit. ama ciddi hızlandı. gazlayarak Düzce'ye gidip geldim isim icabi baskada birsey yapılmadı ayar la oynanmadı.
PowerTune
maşallah ygz typer a ve Bk typer a
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
Maşallah iki aracadaYGZ hızlanmış tebrikler.
Transit nedir öyle emniyet şeridinde kaptırmış kendini![]()
I love my Honda
ikiside mükemmel ama kırmızı oldugundanmı nedir yzg daha bir güzel geliyor gözüme videoya gelecek olursam daha geç saat olsaymıs güze lolacakmıs birde ***** ataşehirin gözünü seveyim 1. rollıng yolu![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ygz'yi herkes biliyor zaten ama ben bk'ya maşallah diyorum. ciddi emek harcanmış arabaya. şu piyasa'da kimle oturup konuşsan ya DBS diyor ya da Ygz... ama şimdi Bk kendini hissettiyor. geçen denemelere nazaran ygz ciddi anlamda hızlanmış, trafik olmazsa kafa burun gitmişler. iki araca da maşallah..
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)