cuprada wg evc falan var mı ? iyi bile tutunmuş bence. maşallah araçlara. ceceo sana da hayırlı olsun.
Printable View
cuprada wg evc falan var mı ? iyi bile tutunmuş bence. maşallah araçlara. ceceo sana da hayırlı olsun.
İki aracada maşallah
hayırlı olsun bu arada çok yakışıklı sti
maşallah zevklı olmus suanda stı kaç hp verir
iyimiş valla özledım roling gecelerını
Massallah ceco gule gule kullan kazasiz belasiz..
Cuprada iyi gitmis bu arada onada massallah
cengiz maşaallah kardeşim,bir akşam buluşalım bayadır görüşmedik.hacı da gelir çay may muhabbet.yeni araban hayırlı olsun bu arada,en beyendiğim sti lardandı,bizim buranın şişli nin arabasıydı dimi,kapalı garajda duruyordu
Aslında genelde bahcesehirde yatıyordu araba
sti nin sesi harika yanıyor maşallah
masallah araclara sti gelince zm nin pabucu dama atıldı :)
Araçlara maşAllah.
ceco sana subaru yakışıyor yavrum. ses çok iyi bee
2. video da 5.vites de neden bi baygınlık söz konusu ?
+10000000
cevap beklioruz sti nin sahibinden ??? sti hayırlı olsun güle güle binin.
cuprada evc meth wastegate var mı ? çok önemli detay stage2+ da bi cupra için :icon_tup:
maşallah araclara ikiside gergin makineler :)
bu arada dediklerim yok ise cuprada muntazam yürümüş tebrik ederim cuprayı ..
edit ; sanırım yok çünkü bu malzemelerle o basınctan fazla bi basıncla yürümesi gerekiyo.. aklım karıştı yaw cevabı sabırsızlıkla bekliorum :D
mustafa abi aracına maşallah wasegate,evc,intercooler yok ama 3076 lı bir sti ile neredeyse beraber gitmişsin yakışır mustafa abime.
Maşallah mustafa abi TL CUPRA formunda o kadar eksıge ragmen gidişi cok iyi tekrar maşallah abi
cuprada dünya eksık varken böle gıdıyosa helal walla super :)
ceco bey hayırlı olsun aracınız ıslatalım en acilinden :D
hayırlı olsun cengiz iki aracada maşallah sesler harika bu arada.
Ceco abı hayırlı olsun istedıgıne kavustun..
O Oten ses hangı aracın turbosundan gelırseyorsa bır kontrol ettırmekte fayda var..
2 aracada masallah..
Oten turbo sorunlu olabılırde olmaya bılırde bunun ıcın kontrolde yarar war, yag verebılır balans yapmıs olabılır basınc kacrıyor olabılır belkıde ıcındekı malzemeler zarar gormustur sıfır turbo otmez revızyonluda olabılır :)
Alı abı nasıl calsırıgını benzınlı oldugunu anlıyabılryorum bır cok kezde sahıt oldum sız normal dıyorsanı sorun yok. :)
yok yok sende haklısın kontrol etirilebilir turbo bu napıcağı belli olamaz sonuçta basınç görüyo 0.6 basmıyoki normal kullanılmıyo sonuçta dünya basınç görüyo gen yarar var kontrol ettirmekte butarafa nezaman geçiyon denyelim artık seninle ;)
mesutlada denersin butarafa geçersen ;)
BAYRAMBAŞALI Nİc;)
Daha oncde konsutuk ztn benımde oyle hırsım derdım yok zevk alalım yter
Abı orası bana uzak bılıyorsun ama bır gun sızın ıcın gelırım senın arabanı merak edıyorum enjektorlerı yrn bakıma sokcam ona gore haberlesırız
turbo ballbearig olduğundan ve externalwg den ötürü oluyodur o ses
sti hayırlı olsun setupunu merak ettim
cuprayada maşallah rolling arabası
herkese iyi dilekleri için çok teşekurederım.
aracı deneme gunu aldım, aynı gun yola cıktım denedım. araca bıraz yabancılıgım war zamanla alısırım bıraz daha ıyılesır gıdısı :)
cuprayada masallah guzel gıden bı arac.