uzuna salalım çocukları e5te e6da allah ne verdiyse kıralım kadranı
Printable View
maşallah emg'ye..videolarda nokta olmuş..eline sağlık.
maşallah hepsine..videolar çok güzel olmuş emg de çok başarılı :)
Çok güzel denemeler olmuş , mini harika maşallah..... Önce mami ile olan denemeyi seyrettim şimdi bunları gördümki ng çok çok iyi:icon_tup:
tebrikler hepsine
biri EMG ye dur desin :D :D kanka allah nazarlardan saklasın kondisyon süper,sonraki videonu sabırsızlıkla beklıyorum ;)
aren emg nin maşallahı var emeğine sağlık
maşallah tüm araclara maşallah emg
Masallah butun araclara, ne kadar guzel gitmis mcs. Tekrardan masallah emg ye . Kazasiz belasiz..
güzel bi geceydi, areninde aracına maşallah çok güzel yürüyo :)
1.6 haram beygir araçları seviyorum :D maşallah videoları izleyemedim iş yerinden ama biri EMG nin specleri ve suanki gücünü yazabilir mi? birde kaç kg bu araba? ona göre pay biçecem kendime :)
tüm araçlara maşallah diyelim :) keyifli sürüşler
Cok tesekkur ederim Lutfu Abi :D emegimizin karsiligini aliyoruz
Cok tesekkur ederim:D
Abi cok sagol amin abi:D
Kemalim eline ayagina saglik Kes formunu koruyo
EMG oem KG da suanda skywindowssuz hafif jantlar va enkei o kadar max 20 kg atmisimdir ama arabayi aldigmdan beti 17 kg ben aldim:D bise degismedi specler uzun simdi telefondan giriyorum ama cok itina ile secildi parcalar
kankacım masallah emg cok gergin ama alıcam gergınlıgını onun ben :D
Aren video çekimleri araban herseyin 4 4lük Herseyden önce sende adamın dibisin Diğer araçlarında maşallahı var. S2K sanki biraz gözde büyütülüyor. Hastayım su Rolling ortamınıza Kzasız Belasız Kardeşim Başarılarının devamını dilerim :D
Araçlara MAŞALLAH
Aren nassı ses 2 de bastım ganga:)
Maşallah üstad. Makina Gergin :)