Valla hanıma bağlı. Buğraya aç diyorum ben karışmam yenge hanım aç desin saniyesine açiim dio. Hanım açtırmıo. Bu nick bana küçük gelio buradan atar gider yapamıyorum yaw. :D
Printable View
Hepinizi seviyorum ulen ama mehzentti daha fazla seviyorum :)
İki araca da maşallah. Ayrıca video çok iyi olmuş. Herşey net. Çekim güzel.:)
Ama kabul et mami Aren 1-0 zaten yenik başlamış. Baksana kamera açısına. Bütün denemelerde kamera arkaya bakıo senin denemede direk öne bakıo. Adam zaten kesin geçilirim diye basmış. :D
Kelalper
Mamide Aren de maşallah güzel gitmişsiniz,
iki aracada maşallah..
Masallah 2 gergin araca :)
Arkadaşlar konuları açtım toplantıya girdim daha yeni çıktım yorumları okuyamadım sanırım ufak çaplı bir hadise yaşanmış gerek yok
Eğlenelim diye çıktık eğlendik makarmızı yaptık muhabbetimizi yaptık görüntüleri özellikle çok net çektik polemik olmasın geçtiğim geçildiğim tüm videoları koydum
@ Bora abi geçme yada geçilme gibi bir derdim yok :D Mami abiyi gçmek için bi yarış içindede değilim o ufak tefek yapıyo ben yapıyorum birbirmize dyno oluyoruz stres atıyoruz tartıyorum ben denediğim araçları söylüyorum o denediğini söylüyo
İyi dilekleri için herkeze tek tek teşekkür ederim bizim ile deneyen bizimle oturuan sohbet eden de herkezin eline ayağına ağzına sağlık :D
iki aracada maşallah ikisi de çok başarılı :)
Emg gergin,ng aşırı gergin,ikisine de maşallah :)
Maşallah 2 aracada .
maşallah NG 106 ya