tebrikler ikisinede
Printable View
tebrikler ikisinede
maşallahh her iki aracada ng....... ayrı bi güzel tabe...
2 aracada maşallah
Herkeze tesekkur ederim
Ama en cok ta;
Mekanikerim ustam CRM PERFORMANCE suat pehlivan
Her daim bir dedigimi iki etmeyen ayarla ugrasan ECUFAST ozgun alper ve erdem kardeslerim
Buyuk usta egsozta bir sanat icraa eden iSKENDER EGSOZ iskender abi
Ve tabigki beni antremanlarda yanliz birakmayan REG 106 selcuk kardesim
Size tesekkur az gelir.
ng cok basarılı 3 ve 4tede acarak gıtmıs bellıkı baya guc var aracta.D
mınınınde boyle 106yla yurumesı cok ıyı..
yaw ciddi bişey sorucam. Mami NG zamanında aybekin yarışlarda kullandığı vti dan hızlı mıdır?
ben aybekin roll yaptığını görmedim hiç ama drag yarışlarında hep kupa alıodu. O açıdan sordum. O zamanlar draglar hacim hesabı olduğu için type r la yürüyüşünü göremedik.
Ben turbo Vti ile olan videosunu izlemiştim kanka birde 206 rc ile olan roll videosu vardi
Benim bahsettigim zamanlar 3 sene önce falan ya ak balkopugu vardi mami abide yada ak 2 defa kalkmislardi izmitte Alper abi şofördu o gun kupa almıştı komple sökük kafa Basik got kalkik bı Vti hatta hanimiyla gelmişti izmirden
Gece gece yine emg ile ng yi denedik emg filtre sistemini degistirmis ve cok ise yaramis solugu kumburgazda aldik :) araclar yanyana yanyana yanyana hep yanyana:) masallah emg ye bi gunde cok canlanmis insallah devamida gelir ...
Mami abi
Efendim kardesim
(maslak sanyideyiz) Abi aslan tepeye kadar sikar miyiz
Sikriz kardesim ayip ediyosun
Sıkilır
Kanka ikitelliye kadar skar basin ekspresten doneriz
Tamam abi
Abi giseleri gecelim bahce sehir yapalim
Olur kanka
Kanka sik buyukcekmeceden gireriz
Sık abi ordayiz
Mami abi buyukcekmece kapali
Solugu bu sekilde kumburgazda aldik
Uun zamandir bu kadar eglendigimi keyifle denedigimi hatirlamiyorum 2 bitiyo mami abi 1 camurluk onde 3 te yakaliyorum 3 sonu 1 camurluk ulan 200 oldu bu sefer gectim mami abi yok gecemiyorum kafa burun kaliyoruz artik ayagim atesduvarindan cikicak 220 indiricez tir ulan nerden ciktin hahahaha abi NG ye kocaman masallah Ben boyle bi kondisyon gormedim sabahlari duz kosu barfikse devam
Aren bu arabanin gideri var bence emg methanolden sonra bayragi alir gider cok emek ve para harcadin insallah en hizlisi olursun ..