Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bmw eğer m3'se ölmüş de haberi yok, yok 3.30 ci ise iyi modlanmış ve type r geçebileceğine inanmış..(ep3'ün 225 hp olduğunu kabul ederek yapıyorum bu yorumu)
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
x6 13 senedir abim dediğim patronumun kardeş öyle imalı konusmussun gel gezdireyim seni yarın tüm gün bendedir devamlı
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
cabrio m3 biraz daha agır belki onunda etkisi olabilir ama yinede 225 hp dediğiniz typer filtre egzos headers lı makinedir ki o specdeki bi typerın cabrioda olsa m3 le yuruyebileceğini zannetmiyorum k-pro sart...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
neredeyse bütün cabriolar coupe lerden ağırdır.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
arkadaş haklı cabriolar ağırdır.
matematiğinde zayıfyine diyorum 13 senedir x6 var demiyor 13 senedir abim dediğim patronumda var diyor 13 senedir patronumda x6 var değil neyse. benim okuduğum sınıf son ötesi yok
sabaha kadarda anlatsam anlamazsın
225 hp typer e46 m3 le rüyalarda yürür 260 hp altı typer e46 m3 le yürüyemez oda typer sökük olması lazım öyle bir dünya yok. 240 dan sonra da m3 el sallar gider
yada m3 tamamen geberik
cidden soruyorum o cümleyi anlayamadınmı gerçekten yoksa makaramı yapmaya çalıştın ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)