türkiyede bunu metre yontemı ile yapıyolar fark yok :D
Printable View
türkiyede bunu metre yontemı ile yapıyolar fark yok :D
Yaw adamların işçiliğimde bir kusur mu gördünüzde kazandıkları paralara laf söylüyorsunuz. Yurt dışında işçilik her zaman pahalıdır. Fransada fuarda standları söken hintli pakistanlı adamlara kaç para ödüyoruz bilseniz çıldırırsınız. Fuar firması 1 saat çalışma ücreti olarak 500€ alıyor. Çalışanlarda Hintli Pakistanlı. Amerika da da bir çok insan kendi arabasının bakımını kendi garajında yapıyor bu yüzden. Çalışan adamın hayat standartını kazanması için kazanması gereken para o. Ama yaptığı işi de en iyi şekilde yapıyor.
Dünyada işçiliğe en az değer veren ülkelerden biri Türkiye
Hasar tamir listesinde işçilik bölümüne abooov abi işçiliği çoook yazmışsın demediğin gün
Seninde arabanı güzel toplarlar Türkiye :D
Eldiven çalışan ustalar, Tertemiz bir mekan :)
güzel bir reklam çekimi.
laaa bende ilk başta dedim herhade çmurluğu düzeltecekler :)
o karı onu yakında bidaha vurur zaten..
İşçilik hakikaten güzel ama güzel olmasının sebebi makinalar herşey adamların elinin altında bizde öyle değilki olum 13 yarım al yandan fırıncıyı aradın mı? reserve yapacakya ama şuda bir gerçek ne kadaaaaa ekmek o kadaaaaa köfte :D
en basitinden tr de kı ustalar agzında sigara külü düşene kadar dökmeden sökuyo :) adam eldıven tulum vs giymişşş.... :)
bosuna takım calısı el ovunur dememısler maha lıft car o lıner sase tezgahı bu tezgahtan turkıyede en fazla 20 tane vardır bunun dıstrıbutorunde calısıyodun ordan ıyı bılıyorum adam berner kımyasal kullanıyo helal olsun
trde kalbur ustu yapılıyr boyle makınası olan avrmı trde mılım ayarlayan
bizim kaportacılar bilgisayarını genelde yazıhane p*rn* sitelere girmek için tutar
Çok iyi be mşallah..
adamlar çok ince çalışmış gerçekten bizde de ustalar 2 arabayı 1 araba yapıyolar kaynatıp oda maharet :)
Hersey iyi güzel hosta o tavan niye boyanır anlamadım hasarlı resimlerinden tavan kısmı pek belli olmuyor ama o hasardan tavana bisey olacağını zannetmiyorum arap yağı bol bulunca muhabbeti gibi olmus :D