Printable View
Alıntı: bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı maşşallah vts ye güzel yürümüş teşekkürler
stock vti bence güzel bile gitmiş. maşallah vts'e de.
Alıntı: JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı stock vti bence güzel bile gitmiş. maşallah vts'e de. fikrin için sağol . senlede bayramdan sonra denemek isterim
maşallah zımba gibi :icon_tup:
Alıntı: Alper_ Nickli Üyeden Alıntı maşallah zımba gibi :icon_tup: teşekkürler :icon_tup:
kardesım allah kaza bela vermeden boll rolller nasip etsin.... maşallahı var aracın :D
Alıntı: brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı fikrin için sağol . senlede bayramdan sonra denemek isterim bu taraflara gelirsen deneriz tabi ki benim sizin taraflarda hiç işim olmuyor çünkü anadolu yakasına dahi geçmiyorum öyle diyim.
barış maşallah:icon_tup:
Alıntı: ggtoker Nickli Üyeden Alıntı kardesım allah kaza bela vermeden boll rolller nasip etsin.... maşallahı var aracın :D Eyv. Sagolasin
Alıntı: bycrm Nickli Üyeden Alıntı barış maşallah:icon_tup: Sagol abi :)
Alıntı: JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı bu taraflara gelirsen deneriz tabi ki benim sizin taraflarda hiç işim olmuyor çünkü anadolu yakasına dahi geçmiyorum öyle diyim. Anladim bayramdan sonra gelirim sizin tarafa hem tanismis oluruz hem deneriz