Valla Antalya'yı bılmemde Ay sonunda Allah nasıp ederse Istanbul'a gelıcem merakla beklıorum cok hızlı tayyarlarınızı gormeyı..ıadeyı zıyaret waktı geldı..:heyoo:
Printable View
Valla Antalya'yı bılmemde Ay sonunda Allah nasıp ederse Istanbul'a gelıcem merakla beklıorum cok hızlı tayyarlarınızı gormeyı..ıadeyı zıyaret waktı geldı..:heyoo:
Konu çok farklı yerlere kaydı... özüne dönelim Güneş in teknik açıklamasına ragmen halen aracın gerçek 284 hp olduğunu iddia eden varmı ?
ben efe ozgur sikinti yok demi :)
Ne alakasi var abi neyini asagiladim polo typer ve s2k sinifi bi arabami.yszilimini kimin yapigini bilmiodm sordum ayip mi ettim. Ne bu tepki boyle. Sadece merak ediyorum bi polo nasi bu kadar gidiyor varsa aynisindan istanbulda denemek istedim kucumsedimmi yani ne var soyledigimde.
ST ile 26 sından sonra deneyelım.Bakaalım bı nasıl oluyor stp amaç farkı görmek eksiklerimizi gidermek.
yaaa beyler yazıcam sona kalkamıcaz altından hepberaber sikko sikko kendi kendinize gaz verip durmayın adamı dellendirmeyin
:) Vap gelsin ölçelim aradaki farkı sizde görün dynoda ama BAYmayın adamı dönüp dolasıp kuyruk acılarınızı yazmayın buraaya
Buda benim rum kesiminde yasayan bir arkadaşımIN DC5 TYPE R
DYNO AYNI MARKA. MAHA DYNO
Speclerini baska bir forumdan kopyaladım.
-HONDATA KPRO ECU (TDi North powertuning map)
-TODA RACING header(heat wrapped)
-TODA RACING exhaust
-RBC inlet manifold
-HONDATA INTAKE MANIFOLD GASKET
-MUGEN engine mounts
-Energy Engine mount inserts
-Spoon engine torque damper
-MUGEN radiator cap
-TEGIWA GRUPPE M carbon air filter
-TGM inverted tie rod ends
-BC RACING 32 way adjustable suspension
-EIBACH camber bolts
-EIBACH SPC Rear Camber arms
-TEGIWA short shifter
-EXCEDY ORGANIC CLUTCH STAGE 1
-ACT PROLITE FLYWHEEL
-PROJECT M WHEEL NUTS
-SKUNK2 GEAR KNOB
-BuddyClub racing spec condenser
-J`s RaCing roll center adjusters
-CUSCO STABILIZER
http://e1208.hizliresim.com/10/q/c40z4.jpg
Yorumların coğu silinmiş :)
nefis bir konu dbs den girilimiş vapdan cıkılmıs bu vap eskı stp sanırım birde uzatmaya gerek yok haılzııym diyen denesin kral cıksın galeriden dbs yenı adayda yapılmıs hali ile ygz denenir ***** ep3 lerle konu sonuclanır final raundda dbs ygz olur