Kulak çınlaması da benim yorumum ...
Sevgiler benden :D
Printable View
abılere tebrıkler ozaman hadıyın hep beraber şak şak şak...
Asil kardeşim tebrik ederim.. darısı bize olsun :)
Bakınız arkadaşım, bir sonraki mesajımın sonunda da bunu yazdım, ve tekrarlamak istiyorum;
"Buarada evet, Asil arkadaşım da Can arkadaşım da benim gözümde "üstad"lar."
Aracın sahibi mütevazi bir şekilde yazacağını yazmış, tanıyan tanır zaten pırlanta gibi biri olduğunu, ben benim gözümde arkadaşımın üstad olduğunu belirtmişim, bunda ne yanlışlık olabilir.
herkesın ustadlık kavramı farklı tabı...
huehuehueuh asil maşallah :D eyer istemli yaptıysan bu yakınlıgı helal olsun yok yanladık ama goruntu olduysa gecmıs olsun ne diim :d hos gorunuyo bea :D
Asilim guzel yapmışsın zemın güzel pompalaya pompalaya güzel dönmüşsün.Yorumlara gelince her video konulduğunda illa laf sokan olacak artık bunlara alışmak lazım.Ufak kelimelere (tecrube) takılmamak lazım.Burda yorum yapanlar arasında guzel araba kullananlar var biliyorumda ama adam yanlamış işte tamam uzatmanın anlamı yok tabiki bilerek orda yakın gecmiyor şans faktörü ön planda.Bunu uzatmanın anlamı yok daha iyi dönecek vardır illaki,dönsün koysun videoyu izleyelim burda konus konus biyere kadar.Tamam izledik eğlendik bitti gitti.Herkez burda kendince bişeyler yapıyor ortmaı germek cok lüzumsuz.şu videoda kötü yorumlanıcak bişey yok gereksiz işler yapmayın.
Ben de takdir ettim dönüsünü önceki mesajlarımda...
Ama sans faktörü de görülüyor, biz asilin nasıl yanladıgını ne yaptıgını bilemeyiz, ilk izleyen insanların sans yorumu yapması gayet dogal bence...
Böyle basit birsey icin gerilmeyin, milletin ne dertleri var ;)
çok fena bir drift olmuş maşşallah ..
Asilcim çok güzel olmuş..Asilinde dediği gibi 3-5cm ayarlanmaz ama asil her denemedede buna yakın bişiler yapar bence ztn mesele de o..We bu en iyisi olduğu için bu konmuş...Bunda garip bişi yok ufak bi kısmı şanssa kalan kısmı tecrübe...
onur sendende böle hareketler bekliyoruz :)
ama bi heyecan oldu belli :D
Valla helal olsun..Gerçekten çok hoş bir görüntü :)
başarılı:)
guzel bi actıon ama şans mı kısmetmi ustalık mı aLLah bilir..guzel bi gösteri
begendim ama......:)
keifli video olmuş asil :) maşallah kazasız belasız.
on numarasın adamım:icon_tup:bomba bomba:)
keyifli walla izlemesi ama ben olsam bi daha yapmam :D en azından bukadarını..
gzl görüntü çıkmış helal asil hemşerim iyi yanlamış laf atmayın lan :):)
güzel olmuş beğendim ben..
Yorumlara baktınızmı videodaki :)
Eline sağlık güzel olmuş...
daha önce yapılmış ama bu sefer gercekten çok yakın geçmiş.iyikide degmemiş devamı gelsin ama sadece bi köşeyi dönerek olmaz.bütün otoparkı yan yan gezmek lazım:D
:bravo::bravo::bravo::bravo:No speed just drift Asil kardeşin yeni sloganı
güzel güzel daha kombineli videolar bekliyoruz:)
ver yan ver yan allah allah süper
Çok iyi :)
:bravo::bravo: harika tebrikler
COk güzel daha uzunları bekliyoruz
bundan sonra sana awp'm kıldan incedir kardes beni cekirgen yap 200sx i alınca :D Şaka bi tarafa cidden güzel olmus başarılar umarım devamı gelir :)
asil guzel bir goruntü olmus kardesım tebrik ederim seni osmanda guzel cekmıs