filtre egsoz var 206da kat üzerinde
Printable View
Sanırım sen senınle oncekı denmesınde olan spec lerı yazmıssın
RC nın sahıbı Akın dı ( yanlıs hatırlıyorsam affola ) Sasmazda esnaf ve cok beyfendı bır arkadasımız ve guzel zevklı bır deneme oldu ben cok zevk aldım :icon_tup:
Senın RC ıle yan yana yurudugunde kat bıle uzernde oldugunu arkadasların soyledı
RC ye komple eksoz boruları yapılınca senı 2-2.5 boy geçtıgını gozlerımızle gorduk zaten :)
Senın bıraz daha 1 fırın ekmek yemen gerekcekcek Kardesım ;)
RC ler çoğalmışta haberimiz yok:)
ama niye 1.6 larla gazlıyosunuz 2.0 vs. 2.0 denesek ya :)
valla benım bılgım yok
O aksam maglum yerde RC vardı sahıbını Hooo gokhan tanıyordu
ben denemek ıstedım merak ettım sadece nasıl yuruyecegım dıye sagolsun Rc sahıbı arkadas cok mutevazı cıktı denedım gordum :)
senın sınıf farklı bence başka rs lerle dene :D Ty my :D
Bu hafta gidilmeli kesin :D
belalım TeY tey tey :D
Belalım tey tey tey - Dailymotion video
iynn-RS VS Dr.Rs muhabbetlerini vidyolamak gerekiyor :D enka bahane
rc var rc var :) ev rc misal :)
vti vat vti var misal ornegı cok :)
amac geçmek degıl onemlı olan araçları gormek
Hırs benım ıcın 2.planda arabamın yururunu gormek nasıl gıttıgını bılmek daha onemlı benım ıcın az cok tanıyorsun benı sende :)
ank rakımında atmosferık arabaların kotu gıttıgını sende cok ıyı bılıyorsun :icon_tup:
abi biliyorum. sana yazmadım zaten iynn-rs'e yazmıştım.
2.0 a 2.0 deneyelim dediği için :)
ev rc varda bana ne faydası var sana ne faydası var.
varsa al gel deneyelım.
yazarken dusunun bı ne yazıyoruz dıye.
rs var rs var bide white rs var dıyıp sıdık yarısınamı baslayım senınle.
EV rc flan bılmem ben. google da arattım "ev rc rs " dıye cvk RS ın konulu vıdeosu cıktı karsıma.;)
rc benım kardesımın düz boruyuda aracına ben yaptırdım :D hatta çopur egsoz yaptı sorabılırsın çift oksijen sensörü muahbbetıne arac arıza verdı kat sökülünce bizde geri takmak zorunda kaldık sorun yok yanı
ayrıca rc ile nasıl yürüdüğün beni ilgilendirmez benımde rc ile nasıl yürüdüğüm seni ilgilendirmez
ama istersen LPG'Lİ 206 gti vti ile nasıl yürür görelim eu vti ve vın vti ile nasıl yürüdüğümü gördün gerçi gerek yok :)
tartışmaya girmek istemıyorum senınle ama akının dediğine göre 1 -1.5 boy geriden bastım dedi köprüden sonrada aramızdakı boy farkı 3 -4 boya kadar acıldı dedi . bunları ben söylemıyorum akın söyluyor
şahsen benim ufaktan dolu bi vti m olsa ve tuplu bir 206 gti ya gecılsem arabamdan suphe ederım gider napar yapar o 206 gti yı gecerım...bunu bir hondacı olarak kabullenemem.mami sen benim kardeşimsin senın aracın hariç bu soledıklerım ;) iyiki bir vti m yok :) neyse vtec2 alıyımda deneriz :)