.............
Printable View
.............
Muarrem cnm kardesım guzel arkadasım
Kac yıldır rollıng yapıyorsun
hıc 1-1.5 boy arkadan rollıng yapılırmı ?
kornayı nasıl duyacaksın ?
yan yana nasıl anlaşacaksın
sen ınanmıssın guzel kardesım :)
rc ıle basar basmaz zaten benım 1 camurluk onume atladı
senle tartısmayacam cunku senın problemlerın var :)
sen durup dururken neden bana senı 2 boy gecer 3 boy gecer konusuyorsun laf sokuyorsun yok bır fırın ekmek falan ben akınla hergun denıyorum ıstersen senınlede denerız arabana guvenıyorsan lpg li 206 gti ayrıcaakın dedı gerıden bastım dıye ben demıyorum zaten.kornan yuzunden deneme yapamadınız ılk seferınde.
Ilk denemede benım kornam çalmadı ben çal dedım ama akın ıle anlasamadık
zaten 106 vardı ben 3 araba deneyeyıp ınsanların hayatını tehlıkeye sokmak ıstemem..
Neyse Muammer kardesım bundan sonra sen benle bende senle muhatap olmayım ne benım yazdıklarıma bısı yaz nede ben senın yazdıklarına
cunku benım canım cok fena sıkılıyor Hırs yuzunden bırbırmızı kırma durumuna geldık
Bır avuc cıvata parcası ıcın kalp kırmaya degmez..
egerkı derdın gecmek ıse sımdı gel mesa mc e deneyelım gec benı sende rahatla bende rahatlayım :)
hadı kal salıcakla.
dedıgım gıbı lutfen senden rıca edıyorum Benımle muhatap olma benı Ölü gibi gör :)
banamı dedın :)
konulu video mu :) neyse konusmaya gerek yok o konuda.
white rs diyorsun bi speclere bak :) hee şimdi ev'ye piston ve egzantrik geldi kısa da geldi sanırsam hep birlikte nasıl yürüyor görürüz kısmetse o zaman.
rc'ler yürümüyor izlemini yaratan sensin neden 2.0larla denemiyor biz deneyelim diye yazarak. ordaki rc yürümüyor olarabilir. ama aynı speclerde olun sağlıklı bi rc'yi geçemezsiniz.
onun bunun arabalarıyla ilgili konusmaya gerek yok. ben sağlıklı bi rc için yorum yaptım ve ev rc'yi örnek verdim sadece. ev şöyle böyle geçer demedim ;)
Ev rc burda degil, white rs orda degil o yuzden konu ile alakalari yok,, white rs ile deneyip gecerim diyen (sozum rc ye degil genel)deniz seviyesindeki duzceye gelir dener gucu yeterse gecer :) Ayrica piston taktim uctum egzantrik taktim uzadim gittim olmuyor timingi ayari kayari bi dunya bileseni var
kadir abi onu anlatıorum bende zaten. senin arbayı iynn-rs kattı işin içine yazılardan gördüğün gibi :) neyse konunun uzamasına gerek yok boşa konusuyorz saçma sapan bişey:).
neyse yazmadım bişey :)
denemelik 206 RC aranıyor.varsa deneyelim.
kaçıran debriyajımla hepinize atarım var ulan !
Not: Blöf.
büllüğü yiyen varsa cuma köprüde bekliyorum yeni arabam ile..
not : iphone4 ile lada vaz takaslıyorum :hehe: :D:D
biriniz deneme yapsında ordan koşa koşa gelip 'baba kim vurdu???' diye sorayım :hehe:
ölüm çipi atdım olmadı cebimde bir çok çip mevcut her halikarda alayınıza rest...
Kankalar bi araya geldi dağılın ulenn :D