Soğuk kanlılığınıza hayran kaldım :)
Kask da hakkaten 10 numara, Allah kaza bela vermeden devam etmenizi nasip etsin..
Printable View
Soğuk kanlılığınıza hayran kaldım :)
Kask da hakkaten 10 numara, Allah kaza bela vermeden devam etmenizi nasip etsin..
cooook tatli kaymis, zevk aldim izlerken :D eline saglik
benim hoşuma giden ilk kontradan sonra dahada direksyon çevirmene rağmen yani öyle bir açıdan sonra aracın düzelmesi çok yumuşak olmuş.azcık daha uzun tutsan kontrayı yada fazla versen düzeldiği an bu sefer virajın tersine arkasını atacak gibi hissettim.o ayarı iyi vermişsin:)
güzel yanlamışsınız :D
İyi Toplamışsınız Harbiden , Acemi Biri Olsa Patlamıştı :)
Videonun Dışarıdan Çekimi Yok Galiba ?
Kesinlikle 160 gibi bir hızla toplanması zor bir durum, anlık refleks, sogukkanlılık,ertesinde çizgide tutuş falan hoş. Allah korusun :)
Güzel kontra. Lastik ne vardı araçta ? Henüz tam ısınmamış bir slick lastik mi ?
Çok kolay bir durum değil gerçekten. Zamanlama ve yerinde kontra olayı tamamlamış. Fakat araç çok yumuşak bir şekilde bırakmış kendini. biraz daha sert bıraksaydı o hızda kötü olabilirdi. Geçmiş olsun.
Kesinlikle arkadaşların dediği gibi viraj girişinde kesilen gazdan kaynaklı :) Aynısı hatta biraz daha serti benim başıma gelmişti ıslak zeminde birde :) Hidrolik olmayan direksiyon ile toplamak baya zor olmuştu ama bi o kadar da eğlenmiştim :) Güzel toplamışsın tebrikler :)
lastık ne var aracta
46.sn Baykus mod:ON :D
Kumho V710
Lastikler bu olaydan sonra bayagi bi zarar gordu. Bu qualifying di, yarisin 8ci lap inde parcalandilar zaten.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...78708188_o.jpg
Bi dahaki sefere Hoosier R6 kullancagim, eger Michelin Slick bulabilirsem Hoosier lar bittikten sonra onlari alicam.
iyi toplamışsınız :D
Bildiğin panik yapmış şansa bala kurtarmış :D :P
Dışarıdan çok eğlenceli gözükmüştür heee :)
"Neat" hareket diyorum :) guzel toplama.
Whine seside altan altan guzel geliyor
gayet güzel toplamışsın.
Çok güzel... çok güzel :)