G kuvvetine maruz kalmak böyle bişey , ademin arabada bu yok tabii ana fikir olarak bu ivmelenme kuvveti :)
Printable View
G kuvvetine maruz kalmak böyle bişey , ademin arabada bu yok tabii ana fikir olarak bu ivmelenme kuvveti :)
tampon çamurluk işleri var onları yaptırıyorum fibercide şuan,nosum bitmiş olmasaydı dün gidip çıkarıcaktım tekrar denemek için. ayar yaparken çıktı bu sonuç 2 kez, tüp bitti 1,3 basınç da ayarı bıraktık.video da belli eğim yoktu denediğimiz yerde, bi kaç güne bi daha dener dbn yi kaydeder yollarım.
DriftBox Product Registration
Aynı sorun bızımde başımıza gelmişti sd kart takılı dosylar var ama dbn alamamıştık
2 tane performance box vardır biri dbn kayıt alıyordu diğerinde dosya kaydı
çıkmıyordu sonradan araştırınca belli oldu cihaz net. den kayıt yaptırılmamıştı kayıt
yaptırılınca sorun çözüldü sorun bunun aynısı olabilir Adem.
Ayni hatayi bende ilk kullandigimda yapmistim on dugmesine basmamisim :)
maşallah....
yenı ayarlarla sure biraz daha kısalarsa baya ilginc seyler gorucez gıbı gelıyor. drag a yonelık tutunma problemlerı de hallolursa cok can yakar bazuka :)
önce ciddi bir 400 metre pist olsun ondan sonra dragları ciddiye alsın önden çekerler..
Adem kadran hatali demissin de bak sana verdigim o kmh duzenleyici dalgada kmh i kalibre edebiliyorsun kagidi sendedir yada ustada yapin onu birebir olsun kadran degistirmene gerek kalmaz
vtec altı, uzunda basmam , rampa yukarı basmam gibi bircok bahane var aklımda.
surada tatlı tatlı konusuluyor nıye hemen polemık veya tartısma olsun kı.
sızın aracınız onden ceker de dıger turbo hondalar 4 ceker mı? pist kısaysa herkese kısa, tutunma kotuyse herkese kotu degıl mı sonucta ? yanlıs mı dusunuyorum.