Unutmam. :D
Printable View
pug lar lider alayına gider ulan :D
Güzen denelemer , maşallah araclara :)
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..
Gelemeyenlerde gelsin, bi dahamı roll yapsak hafta sonuna doğru, bende bobinleri değişicem tekrar gaz açmış oluruz :)
dc onur ile gun vts denedımı hiç ? merak edıyorum aynı gıdıyorlar gıbı geldı bana.
bizim peruyla gun vts güzel gider o zaman
Prelude ile bende denerim önümüzdeki günlerde, bobin sıkıntımı aştığım zaman .
Tabi sen kullanmayacaksan :)
Onurcan sanırım yanlış birşeyler düşünmüşsün birkaç post önce yazdığım için. bende başka yerlerden duydum. Denemelerde 200 üstüne çok nadir çıkıyorsun, hızdan korkuyorum diyorsun. aşağıdaki denemede 3müz deniyoruz. Trafik sıkıştığı için gaz kesiyor eh vtec, biz senle devam ederiz diye düşünüyorum gaz açık devam ediyor 4 bitiriyorum devam ediyoruz basmaya sonra bende mecburi gaz kesiyorum. 4 sonunda max arka tamponundayımki ben bu şahsi ağırlığım, sökülmemiş arabama karşılık senin sökülmüş arabana ve şahsi ağırlığına göre kendi aracımı takdir ediyorum. seni anlamadım neye göre beni boy boy ayırıyorsun neye göre konuşuyorsun, bi buluşmada sohbetini yaparız kardeşim.
neyse link deneme ve specler aşağıda, zaten adam gibi deneyememiştik ki tek düzgün bastığımız deneme bu, ancak tekrar denk gelelim yine birlikte basalım sende belirli eksiklerini gidermişsin, bende bobinleri falan değişeyim kardeşim yine deneyelim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=419989734708886
DC CRX=> Filtre,60lık düz boru, son susturucu, Header, Kısa şanzuman, araç boşaltma tek kişi 75 kg
EH Vtec=> Sıkıştırma piston, Aem V2, 60lık düz boru, Oem susturucu, tek kişi 78 kg
VB saxo=> Filtre, 51'lik düz boru, 60'lık son susturucu, timing, Tek kişi 120 kg, araç stock ağırlıkta.
Bakkal hesabı ve senın dedıklerınde yanlıs olan senlee 1 kere yan yana geldık denedık eh ıle denerken eh kale almıstım (yanlıs anlama) onunla denemek ıcın yan yana geldık senle denedıgımde hatırlarsan aracım sokuk degıl ve 2 kısıydım arabamda kısa yoktu ve subap ayarımda yoktu o yolda 3 kere denedık AZ 306 gtı ıle denedıgımz aksamdı GFJ EH de vardı ve senı yarım boy mu ne gecmıstım sende crx masallah kardesım demıstın ılk tanıstıgımz aksam ondan sonra denemedık ben senı uzmek ıstemem saygı duydugum bır abımsın sızle denemekte zevklı ama acıkcası senle hıc ayarlarımı yaptırdıktan sonra denemedım Murat abıyede dedım en yakın zamanda denemek ısterım gızlı specler olsun olmasın vıdeo olsun olmasın gecıp gecılmek dert degıl yeter kı deneyıp VB ve GUN ıle ne oluyor crx onu gorelım dc on koltuk ve arka komple sokuk ara borularım 60 sanzumanım kısa headers fıltre egzoz var bırde bu spectede bır crx'ın en son gıdebılecegı sevıyede aracım numaranı pm'le arayıp konusabılırz abı
dc crx gun vts yi geçer arkadaşlar
ikisiylede denedim
Sen AZ ile denediğim akşamdan bahsediyorsan ve orda geçtim diyebiliyorsan benim aracımda orda sadece filtre ve kat iptali vardı, orta susturucusuna kadar orjinaldi o speclerimin altındanda epey sular aktı onun üzerine sırf 2 filtre kiti daha değiştirdim o zamanki salak faraş filtremden ısınıyor diye hiç memnun değildim hatta. ve o akşamda denediğimizde 1 sefer arkamdan kamyon sıkıştırdı direk redline da basıp kesiciye girip üst vitese geçmiştim kafa burun gitmiştik,senle senkron olamadık diye 1 tanesindede tam senkron olmuştukki ben 1 boy öndeydim abi vites kaçırdım bi daha deneyelim demiştin.
3 lü denemede EH'i kaale almıştım diyorsun ama EH'le denerken başka benle denerken başka mı gidiyor aracın? 3 korna bastınız hepimiz aynı anda gaza oturduk. videoda göründüğü gibi gitmişiz. AZ ile denediğimiz zamanki gibi 2 kişi değil hatta sökükmüşün ve +' birçok ekstraların varmış. tekrar denk gelir deneriz seninde içine sinen bi deneme yaparız hatta sadece 2 miz çıkarız. 2 mizde son halimizi görürüz.
Az ile o akşamki denemeden bi kare yine EH ile AZ deniyor, EH'de düz boru yok stock son susturucu var.
ben en sağdayım 4 bitene yani 200 e kadar sadece filtreli ve sadece kat iptalli stock son susturuculu ve orta susturuculu halimle 1 boy geriden gidiyorum EH lede denk gittiğimizi hesap et işte.
Evet geçilmiştim görkem
ama daha en son denememizde bile arabamda 60 lık bildiğim boru 54 lük çıktu orta susturucu oem son 42 lik susturucu cardı cumartesi gecesi denemelerinde bile
arabamdaki enerjiyi açıga çıkarmadımhiç şimdiye kadar
Ataşehire her geldiğimde bass ım istepnem hep arabadaydı millet farını bile kapatırken ben müzik dinleyerek roll yapıyodum videolerdada hep müzik çalıyor zaten prof tesisat var arabamda ve hiçbizaman sökmem:)
bu işi keyif için yapıyorum bana hep derler yunuslar kadirler her defasında abi biraz rahatlat arabayı diye
ortaya direk çıkış yaptırdım tamamen keyfi performans verirmi vermezmi bilemem cumartesi gelirim dener bakarız olumlumu olumsuzmu :)
sword un kornasını bile duymuyorum geç kalktığım halde bile devam ediyorum başkası olsa ayagını hemen gazdan çeker:)
şunuda söyleyeyim altlar sıkışık olduğu için arabam yürümüyor 5 te yoksa AZ ile 4 te 1 boya yakın öndeyken sonra 5 e atınca geride kalıyorum:)
Eyvallah abi, zevkinede yapsan aldığından beri hep birşeyler kattın hep birşeyler yaptın arabana amacın elbet hızlandırmak, hepimizin yaptığı ve istediği gibi:icon_tup:
Sen tesisat var diyorsun ben tesisatımı bedenimde taşıyorum :D birçok benle deneyen kişi yarı kilomda nerdeyse, bazen aynı tip ve benzer sınıf araçlarla deneyince kilodan patlayan ben oluyorum. hep sökmeden kullandım bende aracımı, bagajda temizlik malzemelerim kovam, cilalarım vs. yani kilodan yana derdin olmasın bende senle aynı kaderdeyim :) söksemde fayda yok arka koltuklar 13 kg geliyormuş :D