.............
Printable View
.............
-----------------------
maşallah vti gençlik :)
.........................
-------------------------
gökhan sende honda alsana hondayı honda gecer :D
adaşım güzel gardaşım gerek yok kalp kırmaya bende söyledim belki alındın ama yay sapka ext.le 10 boy hızlanamıycanı önünde kadir abi gibi bi örnek oolduğunu bu işlerin altak yürü olmadığını anlatmaya çalıştık araban güzel yürüsün seviniriz arkadaşımızsında dedik burası yeri değil ara konuşalım istersen...
hepinize maşAllah şekerlerim çok tatlısınız :D
yarın da benim için bir inceden sıkar mısınız bi biskrem versem
maşallah araçlara
JB (VT 098) kayseride rolingi unutacaktı kimse denemiyodu ankarada artık bol bol videosunu izleriz
maşallah angara tayfasına ;)
maşallah....lanet olasıca vtec çetesi :):)
Maşallah vtec'lere güzel denk denemeler olmuş.
Hepsine maşallah, hepsi çok güzel arabaların, hepsinin sahibi de adam gibi adam...
bir de unutmadan
Hepsi VTI ama ROL VTEC! :D :D :D
ROL Bir çıksa da kerem gazlamadan ben bi baksam neyi hayal etmişim :D
Dip Not: Bu serkanokan kısmetli midir nedir, adam ne alsa yürüyen cinsinden çıkıyor, Karpuz alırken serkana seçtirmek lazım :D
maşallah vteclere yaa denemeler temiz ve saygın muhabbetler de aynı kıvamda daha ne denebilir ki.. tebrikler ayrıca bu kadar çok vteci bir arada izlettiğiniz içinde teşekkürler:)
bır tebrık de benden gelsın gercekten guzel vıdeo ve guzel dıyaloglar kurulmus :)
Kanka Orhan'ın Emin diye arkadaşı var ya onda güzel makina var, fotoğrafçı da Fatih Doğan olursa bu iş çözülür :D
Tarzını seviyorum sakın bozma.. Yeni hedef video JB vti İNCEDEN gazlama.. Kalınını hala çözebilmiş değilim, hepsinde Allah ne verdiyse basıldığı için :D
Alırken ilk hedefim gazlamak değildi, hala öyle değil ;) 4 lü yavaş yavaş gezmek daha keyifli oluyo bence :icon_tup: Ama denemeler de keyifli oluyo o da bi gerçek :D
Kerem gazlamadan rödajını sen bitir abi, Kerem'de var bi şeyler :D Kısmetten ziyade aldığım her araba da bi abim veya kardeşim ön ayak oldu, bu arabada da Mertcan abi öyle.. Karpuzu karpuzcuya seçtirmek lazım yani :icon_tup:
Eyvallah ;) Hırs yok, öfke yok, sinir-stres yok.. En güzeli böylesi ;)
uuu maasallah vteclere demeden gecemicem :D
Angaralı vtec'lerimize de sahiplerine de maşallah. Hem araçlar çok güzel hem de dostluklar.
Amaaa öyle Hikmet Can diye bahane uydurmayın benim gibi cam car'a can kurban :)
Yan koltuk kahramanı GokhanErol da yolda gezinmemin baş sebebidir ayrıca, adam bi mezdeke açtı araba da biz de kıvırtmaya başladık :D
Neticede her aracımızı kutlarım ama JB gecenin parlayan yıldızıydı. EU vtec gelsin JB'ye adaleti uygulasın diyor ve çekiliyorum :D (ROL klasman dışı :) )
masallah vtec(e)lere :D
yakın olsaydık güzel maçlar olurdu bursa vs ankara... burdada gideri sağlam vtecler var.
maşallah hepsine :) maske süper oldu mertcan ama bagajda hahaahh :D :D
eu'da mezdeke cd si mi var mış :( Nos Bassa daha az canım yanardı :( ama neyseki benim canım yanmaz kardaşşş Bi tanede ben alayım cd'den
cd değil ya ayfondan dayadı gökhan başkan :)
Tüm araçlara maşallah. Sanırım JB vti Kayseriden satılan VT 098 plaka :) Allah kaza bela vermesin hiç birine de...