Tebrikler güzel dönmüş.
Tebrikler güzel dönmüş.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
2000cc orjinal yağ soğutmalı çift egzantirikli diye biliyorum yalışsam düzeltim
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Arada yormak lazım diye düşünüyorum ki sakin kullanımın değerini anlasınSağol kanka
Furkanım LPG den başka bir şey yemiyor![]()
Sağolasın
Teşekkürler
Sağolasın abi
Teşekkürler
Yanlış bizim mirafiorimiz orjınalinde 1600 tek egzantrik. Peder beyin eski ralli aracı olduğundan yürüyen aksam komple çöpe atılmış zamanında şu an Doğan SLX yürüyeni var araçta...
Koray çok güzel maşallah ama yormayın fazla
sen difransiyele bişey yaptırdın mı?
Fiat's Are Faster Than You Think!
Geçen aylarda bende deneyim dedim araç dönmesine dönüyor fakat 1 tur döndüm lastiklerime acıdım daha 6 oldu lastikleri alalı taksitleri bitmedi daha sonra yola çıkınca keşke yapmasaydım diye bir pişmanlık oluştu sonra kabak lastik taktım busefer düz yolda bile bazen saçmalamaya başladı sonra eski haline çevirdim o gün bugündur düz yol harici basmıyorum tabiri caizse pati bile çektirmiyorum
Buda 0-160 kadranın kötü gördünüğünün farkındayım şimdi düzeldi komple 3m karbon kapladım
1-2 konunu okudum tofaşlar hakkında baya bilgili bir arkadaşsın ilerleyen zamanlarda 131 turbo fikrim var danışabilceğim biri olması bu sitede güzel oldu gerçekten.
Benimde 15 lastklerim sıfır diye çıkarttım![]()
Tofaşların içinde büyüdük her marka model Tofaş sahibi olduk, baba 8 sene Tofaş ın yetkili servisliğini yaptı o yüzden kendimize yetecek kadar Tofaş bilgimiz var, bilmediğimiz olursa da sorup öğreniyoruz
Doğanın hızlanması gayet iyi bu arada
131 turbo için elimden geleni yaparım ustamızın yaptığı yaklaşık 10 tane turbo 131 var hepsi sorunsuz sıkıntısız yürüyor. Daha kol çıkarmayı yatak sarmayı becerebilen çıkmadı![]()
Maşallah yaşlı kurt avını vermez kimseye dön babam dön![]()
Coğrafya kaderdir
maşallah panpaa1 yan 2 yan 3 gece gunduz yan 4 her yerde yann
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Maşallahı var ihtiyarın 3.16 lara taş çıkartır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)