Vızıldamasına hayran oluyorum :)
Printable View
Vızıldamasına hayran oluyorum :)
Rossi yarismaya katilmadi eski tt efsanelerinden Giocoma Agostini onderliginde pisti gezdi.. Siralama gibi birsey soz konusu degil yani. Motogp pilotu ile tt yariscisini karsilastirmak sacma olur zaten biri pist oteki tamamen sokak tarzi yol sartlarinda gelisen bir yaris ve zaten yarisanlarin coguda eski pist yariscilarindan olusuyor. Rossinin verdigi roportajdada tt yariscilari icin they've got big big balls demesi ne kadar saygi duydugunu gosteriyor zaten. Bende TT yariscilarina motogp yariscilarindan cok daha fazla saygi duyuyorum cunku hayatlarini ortaya koyarak yarisiyorlar. Bugune kadar 200 den fazla pilot hayatini kaybetti. John McGuinness her sene yaris kazanan donemimizin tt efsanesi, tipine baksan ciftci dersin ama mukemmel bir yarisci, Guy Martinde kazanma hirsi yuzunden ve cok buyuk bir kaza gecirip hala yaristigi icin cok seveni var. Henuz birincilik kazanmamasina ragmen her sene podyum goruyor. Closer to the edge filmini izleyin mutlaka hem man of isle hemde guy martini anlatan cok guzel bir belgesel
ben asansör sert durduğunda yusufluyorum adamların yaptığına bak...
al sana uzaylı işte çok merak ediyordunuz
1000 cc üzeri gp yapamaz prosedür gereği ..hazır millet galyana gelmişken 2006 suzuki gsx-r 600 var millet isteyen olursa uygun vericem :)
vay be acaip gidiyolar ben tırstım seyrederken
deli işi bu yürek yiyip çıkıyorlar bunlar yola kesin...
ben daha vites düşürdüğümde arkaasını sallamasına haaala alışamadım heriflerin yaptığına bak :) helal olsun başka bişey söylenmez heralde
Hata Affetmez, bu nedir ya,
TT yarışçıları pist e çıksalar bi kaç alışma turundan sonra rossi mossi kalmaz ortada :)
acaip keyifli yahuu video
Adamlarin g0tu yere değmiyor ya. Biz araç kullanıyorsak bunlar ne kullanıyor :D
birde bu video var :)
LiveLeak.com - Isle of Man