Dışarıdan bi ses dinleyelim dedik sizinlede paylaşmak istedim
öyle bir ses yok yaaaa son nokta maşallah selçuk abicim
ben duyamıyorum ses vıdeo gostermıyo
otimli Nickli Üyeden Alıntı ben duyamıyorum ses vıdeo gostermıyo daha aktif olmamıs beklemedeyız...
http://i33.tinypic.com/353b75w.jpg CRM Performance
Video aktif değil.. MaşALLAH kardeşim bugün telefonda da söyledim bulgur luda yanımdan geçtiğinde ürktüm sesten, silencer şart
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
o nasıl bi ses howww şihttt maşh aga
jobumuz çok güzel olacak maşallah jobumuza oda bizim sikinti yok bu arada selçuk su fotoları at artık be turşunumu kurcan
selçuk yoksaaaaaa
mmustu Nickli Üyeden Alıntı bir gün pert etmediğim her capon için bana lanet edeceksiniz
EKEray Nickli Üyeden Alıntı jobumuz çok güzel olacak maşallah jobumuza oda bizim artık öyle varmı otesi
EKEray Nickli Üyeden Alıntı jobumuz çok güzel olacak maşallah jobumuza oda bizim sikinti yok bu arada selçuk su fotoları at artık be turşunumu kurcan olucaaaak olucaaakk ama kırmızı M3 ümüzde olsun
EK648 Nickli Üyeden Alıntı olucaaaak olucaaakk ama kırmızı M3 ümüzde olsun valla yarın ola hayır ola kanksss
EKEray Nickli Üyeden Alıntı valla yarın ola hayır ola kanksss abi senin kalemin ya valla aal harbiden
video 10 line
harbiden ooow shit ses fenalarda maşallah
virajı f1 fln dönüyor gibi hayırlı olsun selçuk kazasız belasız.
bi ara dolu dolu ciğerli geliyo ama sonra hayat bitiyo gibi...maşallah
APR-STI Nickli Üyeden Alıntı bi ara dolu dolu ciğerli geliyo ama sonra hayat bitiyo gibi...maşallah senin için ciğer nedir?
EK648 Nickli Üyeden Alıntı abi senin kalemin ya valla aal harbiden inş moruk top de ben oonayı verdim valla işi o biitircek bide kaynatma araya da şu fotoları at bp de çektiğimiz hani senin 600rr la yanladıgın gün
Kadyr Nickli Üyeden Alıntı virajı f1 fln dönüyor gibi hayırlı olsun selçuk kazasız belasız. eyv sağolasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları