iki aracada maaşallah :D:D
getz e ayrı bi maaşallah red hot u güzel çalmış güzel ses çıkıyo:D
Printable View
iki aracada maaşallah :D:D
getz e ayrı bi maaşallah red hot u güzel çalmış güzel ses çıkıyo:D
Fabrikanın ayrı bandından çıkan picanto izleyenlerini üzmedi
Efe hep 4. Kornada basiyor yelken aciyor, nos basiyor boyle sey gormedim ya.
Picantonun daha gideri var, ufak dokunuslarla iyi olacak insallah. Getzden bir piston eksigi var ama cigerli arac.
Cok emek var ustunde
Sonraki denemeye araçta ne ver yok söksün gelsin, Picanto... :)) Ya da getz bir silindirin enjektörünü söksün. :D Adalet sağlansın.
Allah iyiliğinizi versin..
masallah araclara
ozan daha iyi olacak aracın :)
İki araca da maşallah getz yürümesi gerektiği gibi gitmiş ama picanto bugün gunünde degil gibi daha cok gideri var bir de getzin paspaslari ve küllügü sökük galiba yoksa 2de kafa çıkaramaz bir de 5. Vtes cok uzun finaldrive orj disli takilip picantonun devrinde denense cok farklı olur binboy olur araya uçak pisi girer tır filosu girer metrobüs durağı girer kazasiz belasiz
Rövanşa pikaaannntuu mazotu kadoil den alsın, kadoil size çok iyi gelecek :D
sepultra Chaos AD olsa 10 boy yaw.
Efe abi soktugu parcalari niye yazmiyosun :D Getz agir sokulmus cf kapi kolu,koltuk basligi,arka koltuktaki emniyet kemeri,vites korugude tüldendi hatirladigim kadariyla 80 kilo nerden baksak hafifletme var bence picantoda sokulse 5 in sonunda gecebilir :D:D
Picantonun gerginliği yüzünden okunuyor. getz hep erken basmıs bide nos basmış ekstradan belli yoksa o şekilde uzayamaz.
Picantoyu bilen bilir bilmeyen kendi bilir.
Getz'in içinde çalan şarkı Eye of The Riger'ın anagram hali.
Picantoysa her zamanki gibi denize ikiye bölen Nuh gibi, geceyi ikiye bölmüş.
Not : İlk videonun sonundaki gülme sesi ise gülme krizlerine soktu beni:)
Hem videoyu cekip hem fites degistirmeye calistirmak performans kaybina ugratti getz i. Ayrica Ozan 20 tl lik kirsal mazot la cikti denemeye ondan ilk videoda tutundu. Bi sonraki denemede ben yanima bi arkadas alim bir silindir yerine esitlensin. Nos yok tirnak turbo helal beygir getz.
Her devirde basariz. Sikinti yok...
Ozan bu aksam rovans yapalim, pilav ayranina...
Süper ya :) ıkı araca da masallah Full ogs kac beygır kazandırdı acaba:)
gardas bizim zalım corci le denemelerimizde hidden cam uygulaması yokmu ? :D
4 sonuna dogru biz öne cıkıyorduk 5 e atıldıgında karsıdan karsıya gecen yayalarla kafa burun girecektik az daha ahahha :D
masallah makinalar cok giderliymiş
Drag yapalim, getz iki kisi olsun o 1.5 .
Picantoya cok degisik bir iki modifiye yaptik iyi yurumesini bekliyorum nu gece.
Tesisati sokup gelirsem kimse gelemez zaten
Super olmus:)