ne o len hazır kıta bekliyosun :D
gönlüm sende ama iyi olan kazansın arkadaşlık kazansın :icon_tup:
Printable View
su gırtlak b16 dedıgınız aracları ıyı bılıorum egzsot fıltreden baska bısı yok arakdaslar o seylerle de vtec 180hp olmaz. anca 160 - 165 olur.
bende bı vtec var en beyazından cıtır bır kac malzeme var. egzantrıklerı gelıo gelmeden denemk ısteyen olursa denerız. bana ozel mesaj atın.
gırtlak derken nazmi biraz abartmış abartı bişi yok aslında bildiğin b16lardan hondata beyin eksoz ve volandan başka bişi yok ama söle bişiyaparız hafta sonları pazar günü hep organizasyon yapıyoruz gelireniz orada deneme sansımız olur nedersiniz
kardesım nazmı ye de soledım. arac kapalı otoparkta otoparkın yan duvarı cokmus aracın onunu kapamıs cıkaramıyoruz. yarısa da getıremedık. ınsallah ılk cıktıgında gelcez gebzeye.
gelelim moruk harfiyat kaldırmaya :)
Minikse demiştim ibrahim garaj duvarı yıkılmışya onu kaldıralım dedim.. ;)
Gebze Baya Ateşli Valla Bi Gelmek Lazim:)
şaka bir yana yaptığımız organizasyonlar okadar fazla olduki artık gazeteye çıkmaya başladık herhafta bir organizasyon falan gibilerinden nasipse belediye başkanı bizi duyduda bişiler yapacak yapmasa bile biz memnunuz sadece orayı pazar günleri bizlere versin sorun yok
aslında en ateşli yer sizin antalya kumluca orda olan drag hiç bir yerde yapılmıyor sehir caddesini trafik ekipleri kapatıp öle halka açık yapıyorlar 4sene finikede yasadım çokda organizasyona katıldım onlar bazı engelleri vali sayesinde aşmış
antalya nın her yeri ateşli drag yarışları küçük yaşlardan itibaren başlıyor.:Dhergün yarışıoruz
evet çok iyi bilirim modifiyede en güzel yapılan yer antalya bence akdeniz sanayi sitesinde çok iyi ustalar mevcut hepside temiz ve güzel iş ler yapıyorlar
iyi sanslıymışsınız ama araba tozdan görülmüyordur şimdi :)