abi araba çıktı be kusura bakma atamadım 5 e:D
Printable View
sesler harika .... maşallah araclara
maşallah reg e valla .çok güzel denemeler.bu arabaya rakip çok zor bu kadar arabamı hafifletilir nedir kardeşim bu yaaa valla haksızlık:)
en ucuz mod hafifletmektir :) reg her zamanki gibi iyi yürümüş vtekte eksiklerini giderip sökerse başa baş bi yarıs izlenir 400kg az degil. 100kg 7hp ye felan tekabul ediyo
Ben ayar yapmam demiyorum ki getir yapayim, para filan da istemiyoruz ki senden :) Tek birsey istedim, o da su vafc'yi sokmen hepsi bu :)
Hafifletmek istiyosan gel ona da varim, yolayim arabayi hemen, hic yoksa 100kg atarim bir oturusta :) Sen kiyamazsin kendi arabana ondan diyorum getir diye yoksa sen sokemeyeceginden filan degil yanlis anlamasin insanlar.
Yeter ki sen kendini kollarima birak bebegim, bak neler yapiyorum ben sana haha :)
Maşallah iki aracada.
Şu reg'in videolarını izlediğim zaman sahibindende bakiyorum direk 106'lara :)
Maaşallah araçlara. Hafiflik herşey.
hb vtec 1070 kg.
Ruhsatta 1165 kg bizdeki tamir kitabinda 1095 kg benimle ve ivir zivir 1200 kg gene 336 kg fazlaligim var ayrica baska seyretmedigin video yok birde anlamadigim ne bekliyodun o kilo farkiyla gecmemi felanmi ya sen denedigim arabayi tanimiyorsun yada bu isten anlamiyorsun
Vtec çok güzel gitmiş o specte ve o kiloda bir 106 ile denemek ve tutunabilmek yine büyük başarı. Vtec biraz hafiflese 100 kilo kadar kesinlikle yanına kadar gelir bence. ara bir yerde sabitleniyor çünkü görüğüm kadarıyla.
Guzel denemeler olmus araclara masallah
dün REGin sağ minderinde otururken su kanıya vardım hiçbir 52li 106 bu arabayı geçemez hatta 200-250 hp çoğu araba 160a kadar önüne çıkamaz :D masallah kanka Reg harbi gergin, dün fazla gerildi gaz telini kopardı :D :D