yazılımdan sonra baya zevkli olabilir deneme
z4 biraz geç basmış, bidahakine artık brake boost yapabiliyosa öle denemesi lazım
Printable View
yazılımdan sonra baya zevkli olabilir deneme
z4 biraz geç basmış, bidahakine artık brake boost yapabiliyosa öle denemesi lazım
Z4 2.0i sdrive ise 184 lük tür öyleyse gayet normal
maşallah:)
Birde su erken basma olaylari olmasa tam super olur:)
Kalkista zaten sonucu bitirmis 2. Korna kafadan baslar baslamaz 2 boy:))
yaw şunu düzgün çalın 1. ve 2. korna arası ne kadarsa 2 ile 3 arasıda aynı olsun. Ondan sonra böyle ithamlar duyarsınız. Normalde çalsan sonuç değişmez geçermişsin ama korna olması gerektiği gibi değil. Kornayı sen çalıyorsun 3. korna ile gaza aynı anda oturuyorsun sıkıntı yok ama karşı tarafa da hamle şansı ver.
Tamam da 2. korna ile 3. kornanın arası 1. ile 2. arası ile aynı değil. Otomatik olarak 1ile 2 arası kadar 2 ile 3 arası beklersin kornayı karşı taraf çalıyorsa. E adamın reaksiyonu ne olursa olsun senin kadar hızlı olamaz. Yarım saniye sonra basar otomatik olarak. Tepki verme süresidir bu. Senin tepki verme süren yok çünkü kornayada gaza da aynı anda basıyorsun. Ben bundan dolayı diyorum 1. ve 2. korna arası ne ise 2 ile 3 arası da aynı olmalıdır ki eşit olsun. Denemeye gelince sen 2 saniye sonra bassanda geçermişsin bunda sorun yok. Korna ile geçmemişsin.
z4 bu arada twin turbo degil.degisik bi deneme olmus masallah araclara
Evet eleştiri üzerine tekrar izledim korna aralıkları eşit olmamış.
Dogruya doğru. Kendimi kınıyorum :)
Z4 300bg civarı olurşa çekişmeli olur.Maşallah
Z4 twin tubo değil. twin scroll. 2.0 4 silindir tek turbo 245hp. twin power ismini ne halt yemeye koydular anlamadım herkes twin turbo zannediyor. maşallah ikiside güzel yürüyor tebrikler.
Engin abi tebrik ederim.
Araban güzel yürüyor. :)
Z4 lü arkadaş yazılımdan sonra tekrar denemek isterse farkı da görmüş olur böylece referans alır.
vala zevk aldım ...helal