O uzunluktaki araçla frenli gitmesi normal ha çok iyi süren olur ona bir şey diyemem... Ama tasadüf hoş olmuş ikisi de beyaz :)
Printable View
O uzunluktaki araçla frenli gitmesi normal ha çok iyi süren olur ona bir şey diyemem... Ama tasadüf hoş olmuş ikisi de beyaz :)
Bence makasta boyutun cok önemi yok.Porsche denen arabanın frenide ara hızlanmasıda o hondalardan iyidir e makaslarda öle 2 seridin ortasından en sağ en sol daracık makaslar değil o yuzden o trafikte azcık kullansa panlar yurur giderdi.Ayak surekli frende tereddütle olacak iş değil.
Bir gün gelir o apaçilerden biri gelir vurur size sonra burda boyle gülerek yorum yazmazsınız
Trafikteki diğer insanların hayatını hiçe sayıyorlar resmen nasıl bir kafa şaşıyorum
S350 gidisine şaşırdım
o porş bende olsa sanırım bende devamlı frene basardım :o
adam kıyamıyo ayak devamlı frende :D
Canını yediğiminin İstanbul'u ve E5'i. Sonra gel bu şehirden taşın. Ne mümkün. Kan çekiyo bir kere. :D
Bir ara dedim çift mi görüyorum aceba :p
çok terettüt yapmışlar . adamlar iğne deliğine girmiyor sonuçta boyut çokta önemli değil. s2000leri silmeleri lazımdı ama sürekli fren fren. s2000 ler daha ıyı acımasız gitmişler
istanbulda e-5 i boyle boş yakalamakta mesele zaten ayda yılda 1 denk geliyorum bu haline genelde dura dura gidiyoruz :D
onu bunu bılmemde 4ude eksık gıtmıs onu bılırım:p 18 yasında olmak vardı bunların arasına dalmak vardı..cahıldık o zmnlar sımdı madalya taksalar boyle gıdemem
bu s2000cilerin hepsi böle, alayı apaçi :D
sonradan gelen panemera resmen teleport olmuş o kasayla helal:)
panamera full fren ama çok riske atmamış kimse temkinli gidiyorlar güzel video olmuş zevkle izledik :D
Hep bir şahinin çıkmasını bekledim bi heyecan olması için... :D :D
youtube link yokmudur
Biraz kafa dağıtmak.. - YouTube az kalsın harbi kafayı dağıtacakmış
bıde utanmadan selektör yapıyor sürekli
Porsche 2012 Carrera S Makas show - YouTube bide bu var adam devir kesici fln takılıyo :)
Porsche kullananının bir videosu daha vardı galiba şahinci honda kullanırsa :D ben ona benzettim :)
ama abi çok gıcık bişiey ya ,normal seyir halindesin ve arkadan deli gibi selektör atan biri var benim acımdan kavga sebebi , tabi yakalaya bılırsen :)
panemara lar birden çoğaldılar anlayamadım:)
son paylaşılan videodan sonra ilk video çok normal geldi :)
trafikte panamera ile mi makas atmak daha zor yoksa s2000lemi ?
panamera her şekilde s2000den üstün bi araç makas atması cok daha kolay :) s2kcı kardeslerimiz direksiyonlarını konuşturmuslar hakkını vermişler aletlerin.
en düşük 50liralık arba ama bi go pro yok yazık bu adamlara ..... hala elde tel video çekme derdi teknolojiyi yakalamaları sart :D
Panorama harem, felsefemin yeri pencerisi bana penseler inmiş, derisi sökülecek bü sersinin bu size olacaktır son seferim :D:D