O değilde tiki memoya rastlamasınlar![]()
O uzunluktaki araçla frenli gitmesi normal ha çok iyi süren olur ona bir şey diyemem... Ama tasadüf hoş olmuş ikisi de beyaz![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Bence makasta boyutun cok önemi yok.Porsche denen arabanın frenide ara hızlanmasıda o hondalardan iyidir e makaslarda öle 2 seridin ortasından en sağ en sol daracık makaslar değil o yuzden o trafikte azcık kullansa panlar yurur giderdi.Ayak surekli frende tereddütle olacak iş değil.
Bir gün gelir o apaçilerden biri gelir vurur size sonra burda boyle gülerek yorum yazmazsınız
Trafikteki diğer insanların hayatını hiçe sayıyorlar resmen nasıl bir kafa şaşıyorum
adam kıyamıyo ayak devamlı frende![]()
Canını yediğiminin İstanbul'u ve E5'i. Sonra gel bu şehirden taşın. Ne mümkün. Kan çekiyo bir kere.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bir ara dedim çift mi görüyorum aceba![]()
çok terettüt yapmışlar . adamlar iğne deliğine girmiyor sonuçta boyut çokta önemli değil. s2000leri silmeleri lazımdı ama sürekli fren fren. s2000 ler daha ıyı acımasız gitmişler
istanbulda e-5 i boyle boş yakalamakta mesele zaten ayda yılda 1 denk geliyorum bu haline genelde dura dura gidiyoruz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
onu bunu bılmemde 4ude eksık gıtmıs onu bılırım18 yasında olmak vardı bunların arasına dalmak vardı..cahıldık o zmnlar sımdı madalya taksalar boyle gıdemem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)