Yok ben gelmek için sormadım öğrenmek için sordum benım arabama görede araba varmıdır acaba içlerinde chip filtre eksozlu varsa gelırım bende şimdi durduk yere araba yüklemek istemiyorum:D
Printable View
alimm soğukkanlı araba kullanmana hasta oluyorum arabanın maşallahı var zaten güzel deneme olmuş kesenize sağlık :)
maşallah zp'YE
Araclara masallah..tebrikler.
hort olmus
2. deneme tam denk olmuş gibi ama uzun gidemediniz maşallah her iki araca 3 4 sonrasında ali öne cıkıcak gibi uzamaya baslıyor ama uzatamadan bıtırıyor rollu neyse sonucata gider var gider var bunu bilmek lazım bikere daha maşallah alicim seviyorum seni :)
maşşallah araçlara.
54 B sorunlara rağmen gene çok formda.bakım sonrasını merakla bekliyoruz,kardeşim ;)
araçlar gerçkten cok ıyı ustalar hakkını vermıs zp nın 4ü fena kaç bın donuyosun zp ıle
Masallah mermilere :) yaz geliyo hareketler basladi bizde ufak ufak baslayalim :)
hort olmuş ya la.
Deneme olmus 2012 de sene 2013 hastayim bu hort olayina ne kadar gereksiz is guzarliklar oluyor!
ZP' nin 4 çok iyi yaa nos basmış gibi çıkıyor maşallah.
dier konuya 2. kez masallah yazinca bizim ustune kac araba deistirdigimiz eski arabamizin konusuna masallah yaziliyo yazilsin problem deil allah herkezin carsisina gore pazar versin iki arabaya tekrar masallah ama bole cocuksu haraketlere gerek yok araba bizde degildir oteki konuda konu kapatip baska konuda polimik yaratmayin ii geceler...