Alehe olan bişey yok burda ali abi ye takıldım ben kimsenin alehine olucak bi durum yok burda.
Printable View
maşallah alicim çok ciddi rolling yapıyosun :Dinsan bi bakar yanındaki arabaya ara sıra kitlenmişsin yola...
mavi vts crm yazılı olan sanırım masallah.
Ali abi, barıs abim masallah iki saxo'yada.. Barıs abiyle samimiyiz eksiğini gediğini biliyorum arabanın, o hale göre yine çok iyi yürümüş ZP'nin yanında.. Eksikler giderilir herşey yapılır sonra tekrar denenir.
Bide dikkat ettim, ali abi bende senin yerinde olsam olmayan şeyi var deseler bende sinirlenirdim ama sanki biraz uzamamış mı hani sürekli laf sokar gibi. Sonuçta sende yazmışsın barışa seninle sadece merhabamız var diye o ortamda biri zp'de piston var deyince seni tanımadıgından dolayı aa pistonlumu bize söylemedi diyebilir, senin yerinde olsam senin yaptıgını yaparım ama barısında yerinde olsam piston varmış ? derim.. Beni yanlıs anlama sakın.
selçuk abininde seninde bileğinize sağlık.. Maşallah 2 sinede..
maşaallah zp saxoya :)
ağzına sağlık kardeşim .. evet piston konusu baya uzadı ama kapattık alide bende yanlış anladık bazı şeyleri önemli değil ama kendini bilmezler ortaya birşey atıyor biz buralarda uğraşıyoruz bide bazı arkadaşlar çok uçmuşlar burda herkez sesini kessin klavye erkekliği yapmasın çok bilenler arabalarını getirsinler deniyelim aliyle benim üstümden reklam yapmayın arabalarınızı ;) biz herzaman deneriz benim eksiklerim var suat abimle konuştum en kısa zamanda yapıp allahın izniyle tekrar denicez :icon_tup:
sıkıntı yok aliyle aramızda olan muhabbet kimseyi ilgilendirmez ..
maşallah araçlaraa zp 4 te ilerliyo bildiğim kadarıylada zp de piston yok bilmeden konuşmak biras ayıp olmuş ben iki arkadasıda tanımıyorum banda yapılsa aynı tepkiyi gosterırdım ali kardeş bence haklı
cem yılmazın gitt gibimi konuşunca piston moduna felanmı geçiyo.Düşünsene ZP Piston diyince pistonlu oluyo benim aracım stock zple gidiyor ........... bu yazılar senin sabahtan beri yazdıkların . ben cevap olarak hiç bişe yazmadım bir kaç kıramıcağım abilerim telefon açtı yazma birşey diye ama sen karşı tarafın susmasından da birşey anlamıyorsun benim arabam orda 10 boy geride kalmıyor videoları iyi izle kafa kafaya gidiyoruz kimsenin kimseyi geçtiğide yok haberin olsun
muhabbet bi yana konu kapansın dediysem nokta koydum oraya
şimdi ortaya kimseyi ilgilendirmez diye laf atıp çıkma ortada eşimiz dostumuz var
dostumuzaysa lafın bilelim efe konuda söylendiysede konu içerisinde söylemiştir konuyu kapattık kimseye laf giydirmeyin....
O benim ali abiyle aramda olan bir espiri sen üstüne alınmışsın.Ve alıntı yaptığın postumu üst üste oku sana laf sokar gibi bi kelime etmişmiyim ben orada ali abi ye espiri yapmışım sen kalkmışsın klavye delikanlıları şöyle olsun böyle olsunlardasın.
Arabana kelime yaptığım yok suat abimin nasıl bir işçilik yaptığını bilirim tanırım kendisinide çok severim kalkıpta onun yaptığı arabaya kelime yapıcak bi delikanlı değilim ben.
zp le deniceğim gün sökük gelirim iki araçta öle olduğu için buyur gel adapazarına sende senlede burda deniyelim biz adapazarından avrupaya bile geçiyoruz hem misafirimiz olursun
maşallah araçlara
@peugeotefe
Kusura bakma, yanlışta anlama ama ortaya atılan bi lafı üstüne alınmışsın. Hani büyütecek bişey yok. Demin yazdığım gibi 2 side birbirlerini tanımıyolar. O aksam orda birisi piston var dediyse barışın aaa pistonluymuş senin araba demesi gayet doğal, var yada yok. Bu konuda da ali abinin sinirlenmesi doğal. Ali abi kapandı yazdı kimse bişey demedi..
Piston konusu cok uzadı boşuna kalp kırmaya burdan atar yapmaya gerek yok.. Hepimiz yüzyüze bakıyoruz... Önemli olan kol piston gömlek degil saygıdır herşeyden önce genel konuşuyorum.. Sakinlikten kimse bişey kaybetmez.
Masallah araclara , baris nie gecmedin olum :) :)
Maşallah araçlara. Ali abi o naıl bi ciddiyettir hiç yorumsuz tepkisiz deneme nasıl oluo:D Brınde geç basınca brakmıssın onda bile sıfır tepki:D
araçlara maşallah barış kanka aracının maşallahı var allah dert bela vermesin mermi mermi
Maşallah araçlara , Ali abi saçlardan 1 boy daha alabilirsin :D Biraz daha şekil yaparsak ZP yi tutamayız :D tekrardan maşallah abim gidişine :)