Ewt öyle oldu diğer denemelerde önümüz hep dolu oldugu için iyi basamadık en sonki video gecenin finaliydi zatn kafa kafaya güzel denemeydi:icon_tup:
Printable View
Maşallah araçların hepsne :)
[QUOTE=Samet306;6217363]Doğrudur gelseydin keşke tanışmış olurduk;)[/QUOTro
rodaja cıkmıstım karsıya gecim dedim öyle yol kenerında bekliyodunz denk geldik bidaki sefere inş .:)
[QUOTE=yhu_306;6219221][QUOTE=Samet306;6217363]Doğrudur gelseydin keşke tanışmış olurduk;)[/QUOTro
rodaja cıkmıstım karsıya gecim dedim öyle yol kenerında bekliyodunz denk geldik bidaki sefere inş
TH de aranızda olsa fenamı olur :)
Bi yanlifs anlasilma olmus denemek' istediniz tamamx dedim baski kacirior dediniz bende benim fren merkezinde sikinti var dedim farketmez deniyelim dedim ama snra siz gittiniz denemediniz[/QUOTE]
Karıştırıyosun arkadaşım benim aracımda filtre dahi yoktu full stocdu o şekilde bi deniyelim dedim sende aynen şu kelimeyi kullandın ataşehirin en stoc arabası dolu oluyo dedin bende yok öyle bişey bizde neyse o kaputu acıp gösteriyim filtre kazanı dahi duruyodu;) Neyse polemiğe girmeye gerek yok güzel bi arkadaşımızsın herzaman cıkar basarız farketmez bizim açımızdan:icon_tup:
ZN 306 Her zamanki gibi şaşırtmaya devam ediyor. Maşallah iki aracada...
beyler şu denemeleri avrupada yapın bende geliyim.
az 306 gökhanda numaram var ondan ulaşabilirsiniz.