Sartlar saglandiktan sonra:)
Printable View
blok aynı blok yaw. onda fark yok. kapağınız piston kollarınız egzantrikleriniz enjektörlerini beyniniz farklı
zaten 500 hp yapılırsa dehşet olur. fazlasına ihtiyaç var mı ki?
3071 le aya cikan ilk Turk olurum benim araba ile. Basinc basmasina gerek yok spool olmaya basladi mi dİrek uzaya daha wastegate acilmadan. Su setupa 2871 alacaktim ozgun durdurdu. Olm alacaksan 30R al nasilsa ikisinde de aninda kiracaksin bari yapilinca 30r in olmus olur dedi.
gecen ay sanırım bodruma geldınız konacık ortakent arası pesınızden yetısmeye calısdım şirketin S60 la da nereye kadar :)
alper abi rs tunere direksiyon modülü çıktı. tepkileri istediğin gibi değiştirebilirsin. mesela r26.r tepkimesi seçebilirsin. anında değişiyor tepkiler.
maşallahı var anlıktaki 29 litre dahada iyi :D
Benim arabada 5 farklı direksiyon tepkisi stratejisi var :D
ayıptır söylemesi.
kaputun altında kapağın yanında bile vvt diye ibare var :D bidahakine daha iyi incele yiğitin aracı :D
zaten ingiliz forumundada konuşuldu konu :)
Sitesinde yayınlanmıştı aşağıda :)
Megane RS 265 Cup
2012
Front-engined, FWD
Steel monocoque
Mainly steel
4299 / 1848 / 1435 mm
2636 mm
Inline-4
1998 cc
DOHC 16 valves, VVT
Turbo
-
265 hp / 5500 rpm
265 lbft / 3000-5000 rpm
6-speed manual
F: PerfoHub strut
R: torsion-beam
-
235/40YR18
1387 kg
158 mph (c)
5.7 (c) / 5.6*
13.2*
[QUOTE=kelalper;6225324]Methanol ile kesersin ama yine de intercooler şart. Avans açmasan bile yazılımla araba stock IT ile manifoldda 55 derecelere geliyor 28 derece havada. Ben şu anda 32 derece havada 40 derece intake sıcaklığı ile gazlıyorum. Stock IT
hem ince hemde yarısını tampon demiri kapatıyor. Biraz büyütüp tampon demirinin altına aldığın zaman başarılı oluyor iyi bir intercooler. Forge un intercooler larıda eskisi ile aynı yere takılıyor boyu biraz daha uzun onunla da adamlar 22 derecede 46 derece manifold sıcaklığı ile geziyorlar. Demek istediğim şu her Oem e yakın upgrade parçalar iyi değil. Biz tamponu söktükten sonra intercooler büyüklüğüne karar verdik iskenderle. Şansımıza da Bayçu da tam istediğimiz boyutta IT vardı greddy onu aldık. Onlarda Stg 3 Cupralarda kullanıyolarmış
Alper bey teşekkür bilgi için , bu arada haftaya kuzenle beraber oradayız bir aracımız var yazılım yapılacak ,sorunu ancak siz yada özgün,çözersiniz umarım :)