Tiki memo sayısalı tutturursa
Printable View
Tiki memo sayısalı tutturursa
Teyze oğlu sen makas attığına emin misin?
Emrah kılıç 6 days ago
yoruma gelll :D
olmamış bu,yapamamışlar :D
ne makas var ne de show. tek gerçek apaçi bir oto yıkamacı porşşş kaçırmış dükkandan.
Tabi herkesin gücü önce malına geçer,benim yorumum; bu abinin hakkı 88 şahin şöyle taklalı felan olacak,distiribütörün oraya bi role kesicide gezsin sabaha kadar :D
sonda kapat kapat fısıldaşmalar eşliğinde benzin ışığının ekranda belirmesi beni benden aldı :D
Videoyu koyan eleman bi ara yok tam faturali ve ciddi uyguna z06 ithal edicem cartti curttu diye kafa utuluyodu bikac forumda, sonra kayboldu falan.
o kdar atıp tutmuşta herkes, 600 milyarlık arabayı ilk sürüşünüzde siz kesiciye kaç kere sokardınız acaba merak ediyorum :) :D
benim kesici zevkim yok gerçekten sokup çıkarmam kesiciye hiç
Tam bir gerizekalı çalmış heralde arabayı nedir o kesici?
amacı cozemedım redlıne dınlıcek dese degıl yurumuyorda araba orda ne yaptıgını oda bılmıyor huahahs
çok saçma video olmuş arabaya yazık ..
Ahahahahaah bu yorum Kopardı
the driver is a noob ass idiot..
ahhh beee kardesım sızde makas attıgınızı zannedıyorsunuz!!!!!!!
yazık değilmi o araca motorun bütün ömrü bir videoda gitmiş zaten bari yayınlanmasında bizim içimiz acımasın yazık yazık porşhe ne hallere düşmüş ayrıca makas şov denmiş ama ben makas göremedim
ah bize böyleleri denk gelmiyo ki :D
Bumu Show unuz amk Arabanın hakkını verin benim 1.3 Puntoyla yaptıgımın 10da 1 ini yaapmazsınız amk..
Arabaya yazık gereksız yere devır kesıcıye sokmalar gidin önce araba kullanmayı öğrenin