harun bi konuyuda karıştırma arkadaş yaa nerde bizim diğer videolar ya bütün gece bastık hiç bişey yok ortada :::))))harun gideride yedin hee nezaman gidiyoruz karşıya :::))))))
Printable View
olm Harun sen hangi dilde yazıyorsun ya...:D tarzancamı bu..?..:)
alican köprüde polisler seni hazır mı beklioda bu tarafa geçmiosun ben onu anlamadım. Sonuçta denemeye çıkan bütün araçlar bağlanma durumu ile karşı karşıya. O tarafın polisleri daha mı toleranslı senin arabaya karşı nedir mevzu anlamadım. Bi de hem atar yapıosun hem de ayağına çağırıosun. Basın ekspreste iki şerit yolda mı deneyeceksiniz. Tem desen Bahçehire kadar o da 2 şerit. bi de sürekli bayır inip çıkıosun.
sen benim yazdiklarimi iyi okursan ne dedigini anladigimi anlayacaksin.
sen anlamamışsın alper abi ısrar etme :)
neyi anlamamışım olm.
bana telefon geldi, şöyle böyle konusuluyor diye, bende onun üzerine yazdım onu gayette anlaşılır şekilde yazdım ama anlamadın işte :)))
Kanka sana insallah birileri sallamamistir cunku senin araba icin kimsenin bisey dedigini duymadim birlikteydim herkezlede bende ordaydim
Yok yok hic bise denmedi zaten harunda bizle denemeye geldi o 106 alirsa atarlanir ancak :D
Masallah araclara
Araclara masallah. Fn2 egzos filtreyle yurumusi gerektigi kadar yurumus tekrar cikarsaniz Cem uzman gelirse bende gelip hem cemin mini ile hemde ibiza cupra ile denemk isterim.
yarın musaıt olursanız denerız ıstersenız
maşallah bütün araçlara :D GFJ ile denicez az zaman kaldı bakalım Harun pampa duy sesimi GFJ yi istiyorum :D :D :D :D
olum yarın sabaha prog.yapmadıkmı. neişimiz rollingde falaan diyorum tabi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez:D çıkadabiliriz ahaaha,,
Kazasiz belasiz kullanin İNSALLAH
Alptug iyimis MASALLAH
Cuk bey bora beyle gecelerdesiniz :))
day after day tomorrow diyosun vay amk çok hollywoodwari olmuş kanka.