maşallah deneyen araçlara kazasız belasız
Printable View
maşallah deneyen araçlara kazasız belasız
Araçlara masallah dün gece baya güzeldi bu araçların hepsiyle denemek istiyorum aracım çıkınca tek tek sıkarız :):)
cuk'u zaten biliyordum bana attığı farklarla ama cupra cidden çok şaşırttı,bugün garajda duyunca hemen açtım video yu izledim kaç bg kaç kg neleri var merak etmişdim.
kazasız belasız sürüşler dilerim tüm abilerime ve kardeşlerime.
tahmin ettiğim gibi olmuş maşşalh tüm araçlara
maşallah araclara cam car çılgın :)
gfj nin üstüne türkiyede 306 tanımam gerisi yalan .
birde megane rs vardı o denemedımı kimseyle dün akşam polis peşinden basıyordu ama :)
[QUOTE=emre_;6241344]Aynen oyle kardesim saolasin :) aynen gectinmi denemicen :D harun kossss :D kostum kanka seni seviyorum bende artik gectigim arabalarla denemiycem buarada masallah butun araclara clio rs candir ama gfj eksiklerine ragmen benim icin yc 106 gti m dan sonra gfj dir ibiza s 2000 ler fn2 hepsine ayri masallah kadro guzel elit insanlarla basmak mutlu ediyor allaha emanet buarada arabadan pahali egsozun varex s 2000 yasiyosun:icon_tup:
beyler laf kalabalığına gerek yok benle denemek isteyen bu yakaya gelir dener olur biter :)
arabası yürümüyor geçeriz denmiş, denilen lafın arkasında durup gelin deneyelim.
daha önce altında sbl varken söküğüm diye denemedin benle, gel sökmek 1 boy veriyorsa 2 boy deriz deneyelim dediğimde gelmedin şimdi oralardan laf konuşmaya gerek yok.
sokarız aracını kompresyon testine iki saniye, sonra çıkarız yola.
çok fazla cezam var ve trafikten men'im, muayenem yok, eğer bu problemlerim olmasa emin olun ben gelirdim.
madem piston koydular yürümüyor geçeriz bizle denesin diye telefonlar açıyorsunuz, gelin geçin işte :)
saygılar herkese.
dipnot: arabam boyada, çarşamba günü teslim alıcam .akşamına veya ertesi güne veya cuma gününe deneyelim görelim. gece geç saatte. haftasonu cıkmıyorum kalabalıktan dolayı. belirtiyimde şimdiden sorna geri yaptı olmasın.
Otabana mı çıktınız ne banal :D
atar yapıyorsa gelip deniycek. yok gelmiyorsa susucak :) ben atar yapmıyorum bunu da belirtiyim.
ortak biyer yok.
benim muayenem yok, 3 dönem vergi ödememişim, 1500tl de ayrıyetten cezam var. o yüzden gelemiyorum yoksa gelir dener dönerdik :)
Denemeler harika olmuş.GFJ binme fırsatım olmuştu.Yürürü çok iyi gerçekten.
Maşallah araçlara.
Alican yurek yedin galiba sakin ol bence sana kimse bisey demedi ama suan bunlari gordum diyoeun cezalar falanlar beni ilgilendirmiyo ben denemek istedgiim zaman heekesle denedim bunu herkes biliyo Ama 39 ss kimse rollde goremedik rahat ol senin arabanda guzel onunda bizden aldin sana kim gaz verdi ama dedigim gibi ben afar yaptigimda herkesi evden kaaan portpolise sor harun kim deeee
Boyle seylerde gaza gelme ben karsiya y ettim yc 106 la cok geldik sbl zamani biz seni atasehirdede bekledik bende r olmaz alican. Oylr bilip bilmeden gaza gelmeyin ben ogun atasehirde karsidan kimse gelmiyomu dedim karsidn clio rs ss 306 falan yokmu dedim kimsenin arabasini kotulemem kotuluyenide kizarim sen rahat ol