teşekkürler arkadaşlar.ds3 başarılı bi araç her konuda.40bin bütçe ile en mantıklı araç hatta.
Printable View
teşekkürler arkadaşlar.ds3 başarılı bi araç her konuda.40bin bütçe ile en mantıklı araç hatta.
Masallah ds3 güzel yürümüş.
Hani nerde videolar gençleeer :D
sonuç ne oldu ilke, 8 gibi utkuyla falan konuştukta telde konferans şekli merak ettim sonucu bende şimdi bak :D
Fjk vtec dogru adaleti sagladi, videolar zamanla gelir. Birilerine ders olmustur umarim, hayirli sabahlar.
Güzelmiş :)
O cam kapama bitirdi beni gerçekten ciddi bir yalıtım var DS de cam kapalı klima açmadan en fazla 15 dakika gidebiliyorum ben :D
Adalet derken, dostane şekilde deneniyor sanıyordum ben.. ;)
Yazın Alanya'da zaten klimasız gezmemiz imkansızdı ama 10 gün önce İzmir'de bile camı kapatınca cidden klima açtırıyor :D Premium-B nin hakkını uygun fiyatta verebilen bi araba DS3 :)
ds3 iddalı maşşallah :)
Arkadaslar dun Haluk ile dostane bi sekilde yuzyuze tanistik denedik.aracinin masallahi var.fjk vtec kafasi onde sekilde cok iyi gidiyor.170ten sonra ds3 gecilmeye basladi.ancak sunuda belirteyim.butun denemelerde benim aracim 2.vites 5000 devirdeydi.6000de vites atiyorum aracimda.dolayisiyla turbo aracin verimli olmadigi devirde vtecinde tam verimli oldugu devirde deneme yaptik.sonuc olarak aracimi yuksek hizlarda gelistirmem gerekiyor :) ancak ara hizlanmalarda kopmamam beni memnun etti.eline ayagina saglik haluk tekrardan..
Knk vtec denemesinde video cekip arac sahibinden habersiz buraya koyup birde ustune ahkam kesmenin neresi dostane ? Kazara ds3 gecseydi geceden buraya video yapıştırılır, beygir savaşları sonucu kimin izmirin kayan asfaltına fazla geldiği belli olur gülünürdü ;) özünü gorduk biz bazılarının..
Ayrica fjk nin sahibi haluk yazar buraya ama ben yinede belirtmek istiyorum, ds3 bekliyomus deyip beni aradiginda haluga dun gece deneme dedim, fjk nin tam bakim zamani ve araba pazartesi servise giricekti, sirf bu muhabbetlerden haluk getirdi fjk yi, demek istedigim biseyleri baz almak isteyenler ona gore simdiden dogru olcut alsınlar.
Kagit ustunde araba kiyaslamak otoşov dergilerinde olur asfaltta degil,
Bende 3 denemenin de videosu var, talebe ve niyetlere göre koyabilirimde koymayabilirim de, gerçek dostanelik budur,
Ha bide cok komiktik ya biz demi onceki postlarda.. Neyse.
dün fjk iyi yürüdü maşallah :) haluk kullanıyosun sende bileğine kuvvet :)
Can ben kimseyi beklemedim ;) orada kiramayacagim 2-3 arkadasimin istegi arayi bulmasiyla gerceklesti roll. iki kelam etmeden once milletin lafiyla post atma ;) ikincisi sonun umurumdami saniyosun.kimse yazmadan ben kendim yazdim sonucu ;) neyse dostum sen cok biliyosun.bende bilgilendim ! Tesekkur
Milletin lafiyla post atar gibi bir halim var mi sence cumlelerimde? Sonuc umrunda olmasa sorunlu arabayla araya köy sokup buraya vtec geciyorum diye videosunu atmazdin, boyle laflarla gelme bana, evet sonucu yazdin ama herkesi kendin gibi gorup senden once davranip video koyulur diye dusunup kendince delikanlilik yaptin bugunluk:) ben cok sey bilmiyorum ama bildigim seylerden biri dun geceye kadar cok sey bildigini saniyor olmandi;)
Neyse sonuç belli oldu daha fazla bişey ilave etmeye gerek yok artık
:)
vtec ustu de problem olmaması lazımdı dimi bak burda denemişsin :)
:)
kagıt ustune aldanmayın,turbo murbo hikay demiştim :)
sene 2012 haala yanlış şeyleri bekliyosunuz :)
evet,yan yatmayan vtec geldi gecti,anlatabildik heralde ;)
vtec fanboylar abartıyolarmıymış? :)
memnun oldum,evet o benim :)
Arkadan yeterince net görebildin mi panpa :D:D
özür beklememiz mi lazım şimdi bizimde,yok canım makara yapıyoruz,keyif alıyoruz gerek yok kalsın kardesim :)
Hondacı sendromu ve olması gereken oldu he? :D bencede :D
fark mark yok,vtec her daim farklıdır kardesim,anladın artık heralde :)
hahahahahahah :D:D
kardesim sagol öncelikle kotu niyetli biri değilsin biliyorum ama cok cabuk heyecan yaptın ne insanları ne arabaları tanımadan yuksek uctun biraz,yoksa ben ds 3 u geciceğimi zaten biliyodum bunun için sevinc naraları atcak halim yok :) arabam acil bakım istiyo,ona ragmen gelmedi demesin kimse diye cıktım geldim farketmez sende az cok anlamışsındır.vtec altı ustu muhabbetine hiç girmeyelim gecen hafta vtec ustu de deneyip cok fark atıp inanmıştın arabamın devir bandı neyse ozelliği neyse ona gore kullancam tabi,sende dizele binmiyosun ne bu bu kadar surda guc geliyo burda bitiyo :) bana 2.vteste tutunmaya calışmanda tamamen asırı patinaj cekmemden dolayı lastiklerim cok kotu tutundugum anda gecip gidiyorum zaten ama arabanda herhangi bi sorun yok gayet guzel kazasız belasız sadece olması gereken oldu yurumesi gerektiği kadar yuruyo sende gormus oldun amacımızda buydu sagolun tekrardan..
Biri Turbo biri atmosferik biri yeni biri eski metal yorgunluğu var mühendisler yeni Vti yi yapan mühendis ya emekli oldu ya öldü :) Haluk nasıl bir tez çürüttün la öyle maşallah Fjk ya beklediğim sonuç buydu
fjkya kocaman masallah :)
Bizde arkadan izledik takip ettik fjk knk ds3te güzel giden araçlar maşallah hepsine . :icon_tup: fjk nın specleri nelerdir ?
arkadaşlar bişey karıştırıyorsunuz.. FJK stock bir araba mı. Headers filtre egzost var DS3 te sadece downpipe ve orta susturucu iptali var. Elma ile armutu karıştırmayın. Headers ın VTi a neler kattığını herkes biliyor. FJK da sadece orta susturucu iptali ve filtre olsaydı sonuç ne olurdu acaba.
denemeler güzeldi gerçekten fakat herşey olması gerektiği gibi oldu ds3 ün pirimi kısa sürdü fiyatlar geriye çekilebilir
headers ucuruyo mu vti ı ? dediğin sekilde olsa benim için yne farketmez de simdi bişeyleri kanıtlıcam diye arabadan headers sökcek kadar manyak değilim.gecen hafta 10 boy gecilen vtecte de bendeki parcaların aynısı var onu gecince butun vtecleri geceriz,normal sonuc bu dendi bizde fjk daki parcaları soyleyip denemeyi gercekleştirip gectik bu kadar,dolambaclı bi durum yok yani :)
karisacak bisey yok. sapla samani birbirine karistiriyorlar. headers kac boy veriyor vermiyorsa neden takiosunuz o zaman. sadece ses icin mi. duzgun headers arabayi ileri tasir dandik sanayi cakmasi da geriye goturur. bunlari bilmeyen yok.ben sana sok demiyorum ama ds3 stock vti dan hizlidir ayni gucte ve daha agir olmasina ragmen
evet vtecler gercekten super hizli. yetisemiyoruz.
bende diyorum ki onu iddia eden sahibi dusuncek gecen hafta aynı sekil headerslı arabaya 10 boy atınca hersey tozpembeydi simdi bu hafta biz gecince oouuww headers var mı oldu :D headers illa ki faydalı bi parcadır dikkat edersen aksini iddia etmedim sadece ucuruyo mu diye sordum..yani nedir bunun turkce meali benim gectiğim farkı bi headers oluşturamaz :) yani diyorum ki orta borularım dandik son susturucum replika,arabamın 4-5 masonu bozuk cartlıyo agır vites atıyorum,ve servis zamanım 500 km gecti bu hafta gircek araba,bu kadar dezavantaja ragmen bu kadar rahat gecmişim sen haala ds 3 ten headerstan falan bahediyosun :D senin aşı burda tutmaz abi sabah sabah yorulma hiç :)
FJK nın videoları izledim maşallah kardeşim
Selcugum eksik olma kardesim,sagolasın :)
Maşallah araçlara kazasız belasızz
Bana sadece Fjk yı tebrik etmek düşer neden mi? Adamın 5. Vites sıkıntısına ramen yürütüyor aracı baskası olsa roll yapmayı bırak evden çıkarmaz adam kimseyi kırmadan yürütüyor aracı.arabanın yağ bakımı gelmiş geçmiş. hava filtresini ben filtre olarak kabul etmiyorum durumu çok kötü bu eksilere ramen bu şekilde yürüyor eksikler giderilse durum ne olurdu merak ediyorum tekrar maşallah Fjk ya