Gerginliğe gerek yok, Arkadaşız bir şekilde hepimiz.
Biz de aracımızı görmek istiyoruz, bu araçlarda her an her şey olabilir.
Printable View
Gerginliğe gerek yok, Arkadaşız bir şekilde hepimiz.
Biz de aracımızı görmek istiyoruz, bu araçlarda her an her şey olabilir.
Sızın arabadan bahsetmedım genel konustum :)
tamam haberlesırız
Hey maşallah. Bende de Calibra SFI var önümüzdeki yaza turbolayıp yüklemeyi düşünüyorum. Setup hakkında özelden detaylı bilgi verir ve yol gösterirsen çok sevinirim.
Metin yarın ameliyat olacak denemeniz pek mümkün olmayabilir haftasonu
benim arabayla deneyebiliriz haftasonuna doğru
metin kısmet olmadı bu haftasonu:)
GSİ'a maşallahı unutmuşum bu arada:)
Allah kaza bela vermesin
Vallahi maşallah ya, eminim bi çok kişi şimdi ***** sitede gsi bakıyodur :D
Gerçekten güzel araç olmuş emeğinizin karşılığını almışsınız 41 kere maşallah %100 lük videoda istiyoruz :)
Maşallah emeğinize sağlık
Kısmetse istanbulda da benzer bir gsi olucak önümüzdeki aylarda :)
sinan abi sensin sanırım,
maşallah öncelikle. emre'yi de seni de güzel rollerde görmek isteriz. sağlıcakla kalın.
Şanzuman F28 mi ? Güzel hızlanıyor. Metin abi iyileşsin Bayaa keyifli deneme olacaktır ;)
maşallah GSI ler yurusunn
Maşallah 98 ecotec 1.6 Astranın 3. viteste 155 te elektrik kestiğini görünce abi bunu turbolayalım dedim ama dinlemedi sadece 4 e attı ve 190 da elektrik kesti :) Al işte turbolayınca böle olmuş çok güzel de yürümüş :)
masallah ciddi guzel gidiyor hatta sasirtti beni gidisi, kazasiz belasiz kullanin insallah;)
maşallah allahımesirgesin müthiş gidiyor. dbn ile 100-200 ölçtünüzmü ?
millet honda honda diye tutturmuş bence marka model degil emek harcanan ve para harcanan her bir çok araç yürür ;) maşşallah sfi yaaa ;)
Maşallah Bayaa bi hızlanmış görmeyeli kazasız belasız binin inşallah.
maşallah güzel gidiyor :)
Masallah Emre&Sinan nihayetinde zehir gibi giden bir araba haline gelmis roll e cikacagi zaman mutlaka görmek isterim :)
Endercim sıra sende :)
Çok güzel olmuş sinan bindiğim haline göre çok farklı su an.. Haftasonu görüşelim :)
çok güzel olmuş maaşallah gerçektende,,, tebrik ederim,,,evin ordaki parkta yaptınız tamiratı da unutmuyorum :D ,,Aliyle konuşmuştuk videoyu çektiğiniz gün, şehir dışında olmasam bende uğrayacaktım yanınıza,,kaçırmışız eğlenceği :)
maşallah Sinan Emre kardeşler, gerçekten yıllardır opellere çok emek verip insanlara tanıttınız, Allah kazadan beladan korusun kırılmadan bol boostlu günler nasip etsin, 1.65de böyleyse 2.2yi çok merak ediyorum, Emre ne zaman gezdirecen bizi :D
Maşallah aracınız güzel gidiyor.iyi günlerde kullanın. %70 gibi bir performans için güzel. İlerleyen zamanlarda tanışmak üzere..
Gerckten harika olmus nazar degmesin
maşallah elinize sağlık, deneme videonuz varmı