Bu sana son uyarım. Mesajlarına dikkat et.
Konu dışı mesaj atmaya ve sataşmaya devam edersen geregi yapilir...
Printable View
buraya saf degiştirmiş typer yazan kimse adamsa beni arasın ben ona safını göstercemm
hemde bu akşam beni aramazsan yarın burda yazıcaklarıma katlanır bunu yazan ne zaman adam olmuşta saftan bahsediyo adamsa safını belirlicem beni arasın nerde istiyosa oraya gelip saf tutucam beni deli etmesin bu kimse cenazesinde saf tutucak adam bulamaz,,,
Edited By MOD
bak kardeşim kime sorsam birbirinin üstüne atıyo bu sucuu buraya saf değiştirmiş typer yazan şerefsiz kimsee beni arasın yoksa buraya yazacaklarımın altından hiç biriniz kalkamazsınız bak son uyarım adamsa beni arasın safımızı belirliyelim uyarıyorum yazacaklarımın altından kalkamazsınız ağar konuşucamm kim bu insan??????
EDITED BY MOD
kardeşim gecme gecilme degill adam gecti tebrik ettik eyvallah tarışalım diyelim gülelim ne dir abi bu gecme gecilme mevzusu biri arar öyle biri arar böyle yaa bu adamların işi gücü yokmu neyin peşindesiniz yok konuşanlarda bi garip cingene yürüyen bi arabalarını görmedim ,,,, bana bu gece saf değiştirmiş diyen cıkmazsa yarın seyret burda yazdıklarımı bunlar konuyu başka yere cekiyo ona daralıyom adamsa arasın safı belirleyelim....
Edited My MOD
arkadaşlar lütfen yeter ama artık, problemi olanlar msn,pm gibi alternatifleri kullansın!
bide lütfen küfretmeyin.
VIDEO HARİCİ KONUYA POST ATAN, BIRBIRINE SATAŞAN UYELER SORGUSUZ SURELI UZAKLAŞTIRMA ALACAKTIR BILGINIZE...
baska video var mı?
http://i232.photobucket.com/albums/e...h_DSCF1992.jpg
Bravo Turbo vs Astra Coupe Turbo
Msupra fena yürüyor ya arkadan izlemesi daha zevkliymiş.. :) Thollgaya çok teşekkürler..
yenı cıvıc ın vıdeosu varsa alabılırmıyız ceken arkadaslardan ??
bravo dan resmen quattro sesi çıkıyor yahu. mükemmel.
ahh ahh bravoyu izlemeden gittime pişman oldum şimdi