DENON yaptı yine yapacağını cnc de mikron hassasiyetinde krank hafifletme, volan ve kasnağıda hafifletmiş ama onların videosunu çekmemiş.
![]()
DENON yaptı yine yapacağını cnc de mikron hassasiyetinde krank hafifletme, volan ve kasnağıda hafifletmiş ama onların videosunu çekmemiş.
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
krank kasnak ve volan şeklinde hafifletildi total atılan ağırlığı yusuf biliyordur, fydası olcukla fazla olacaktır.
MTM-PROSTOCK GARAGE
totalde krank+ volan 2.3 kg balanssız şekilde attık ama işimiz garantı olsun dıye volant ve krankı birlikte bağlayıp balansını kontroll ettiriyoruz kafamızda soru işareti kalmaması adına
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bu işlemler hangi şehirde yapılıyor 4 ağırlıklı krank hafifletme işlemi fiyat pm atarmısınız
Çok iyi ya. Knife Edge yaptınız mı peki sonrasında. Kenalar yoksa o şekilde küt mü kaldı. Gerçi her aracın motoruna knife edge iyi olmuyor sizinkini bilmiyorum. Fotoğrafı varmı bitmiş halinin. Elinize sağlık.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bır muhabbette gecıyor olay gece konusulmus sabahın korunde dukkana geldı vatandas aga bız bu grangı spoon a yolluyalım onlar hafıf grang yapıyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kısmetse kurbandan sonra sırf bu işler için yusuf kendine tezgah alacak, cnc yada tornada işi olanların bundan sonra sanayide kapı kapı dolaşmasına gerek kalmayacak adres belli artık![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Eline sağlık.
Bu işleri yaptıracak, uğraşacak, bilgili, tecrübeli, güvenilir birilerinin olması bulunmaz nimet. Kendi tezgahını alman çok güzel olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)