cok ılgınc kaza olmus ama bn hondaya suc bulamadım corsa sıkıstırıo belkıde gecmesını engellemek ıstıyor olabılır son anda farkedıp ıstem dışı sekılde cunku typer 4 e attımı sag kulvardan baya bi dörtnala geliyor.ilginç ne typer yolundan cıktı.nede corsaya bişey oldu.saglam makıneler.
normalde hondanın orada viraja yaklaşıldığı için yol vermesi gerekirdi bence. olması gereken de o olurdu, talihsiz kaza..
Kötü olmuş kaza..
1.6
OMS - Otomobiller - Opel Corsa Super 1600
O değil de pist şampiyonası gerçekten Türkiye'deki en güzel organizasyonlardan birisi. Çocukken izlerdim. Opel Vectra'lar, Fiat Coupé'ler, Bravo'lar filan vardı..Corsa Super 1600
Teknik özellikler
Hazırlayan Firma RML
Uzunluk 3187 mm
Genişlik 1770 mm
Yükseklik (Asfalt) 1440 mm
Tekerlek iz genişliği 2491 mm
Ön / Arka aralığı 1556 mm
Minimum ağırlık
(1 yedek lastik dahil) 1000 kg
Motor Swindon Yarış Motorları; 1598 cc, sıralı 4 silindir,16 silindir üstten çift eksantrik
Bore / Stroke 80.5 / 78.5 mm
Maksimum Güç 8500 devirde 224 beygir gücü
Maksimum Tork 6250 devirde 201 Nm
Vites Kutusu OPC / Ricardo; 6 ileri sıralı şanzıman
Difransiyel Plate tipi kilitli difransiyel
Akslar Eşit uzunluk-iç tripod joints,dış CV joints
Debriyaj AP Racing; 3 noktadan temaslı,186 mm çapında
Direksiyon kutusu Elektrohidrolik
Ön süspansiyon MacPherson; iki yol ayarlı
Arka süspansiyon Bağımsız arka aks
Ön Frenler AP Racing; 4 pistonlu alüminyum kaliper
Asfalt: 355 mm disk çapı x 28 mm balata yüzeyi
Toprak: 290 mm disk çapı x 28 mm balata yüzeyi
Arka Frenler AP Racing; 2 pistonlu alüminyum kaliper
Asfalt & Toprak: 280 mm disk çapı / 28 mm balata yüzeyi
Jantlar Speedline; alüminyum Asfalt: 7 inch x 17 inch Toprak: 6 inch x 15 inch
İç Aksesuarlar Sporcu koltukları, direksiyon ve emniyet kemeri, Coralba Ralli C metre sayacıNtv yayınlardı yarışları..
Şimdi tv'de çıkmıyor sanırım. Kaza olmasa varlığından haberimiz bile olmayacak..
Corsa kapiyi kapatip yavaslatmak istiyor Beyaz araci ve o sirada sag arkayi temas ettirince,spin kacinilmaz oluyor...
Bende pist kenarinda ki lastiklere takıldım. Birbirleriyle baglantıları yok mu ? Hepsi vurunca dagıldı etrafa..
Unutan iyileşir...
corsa çamur yapmaya çalışmış bana kalırsa ama ep3 içinden geçmişGeçmiş olsun corsalı araca.
adem abi ep3 ü sen mi kullanıyosun ?
bu arada corsa hatalı beyler adam sağa yanaşıp viraj almak için direk typerın üstüne çıktı
typerin ön kameradan daha iyi anlaşılıyor
-- Japan center --
Dikkatsizlik var tabiki corsa apexi yakalamak icin disa cikmaya calismis haliyle typeri gormemis yarim boy gerisinde cunku gecmis olsun
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)