4500 lıra geldı rakam
Printable View
pırofosyonel yoğurtcuyum böyle yanlayan araba görmedim :D
10 bin dolara s2k alsak tr de direk ağaç motoruyla s2k ye girerim :D
Arkadaş o yolda yapılacak şey mi o...
@Thunderberk
s2k kullanan Selcuk ve tanimadigim birkac arkadasta yazmis zaten. Yazdiklarimi anlamak istedigin gibi anlama yada carpitmaya calisma. Ne alakasi var ucuza alinan aracla, odedigin vergiyle yada pahali olan benzinle . Ben insanlara gelebilecek zararlardan bahsediyorum sen ne diyorsun .
Bu isin pistle benzinle vergiyle veya yanlama sevdasiyla alakasi yok, insan icinde bu sekilde gazlamak kesinlikle psikolojik sorunlarla ilgili ve doktora gidilmeli, orda durum tamamen ustune ili cekmek amacli herkes bana baksin dusuncesiyle yapilmis hareketler
Offf bi git ya...Baydin cidden. Ayrica hepimiz ayni fln degiliz !
berk e hak vermemekte elde degil bence...
ben burda çıkarken yanlamıyorum, yanladığımı düşünüyosan RX8le karıştırıyosun o zaman s2000i
farzedelim ki yanlıyorum, burda herkes yolu kontrol ederek 4 şeritlik yola çıkıyor, kimse cafelerin olduğu binaların arasında 1 şeritlik yolda gazlamıyor, bunları karıştırmayalım
ha bundan daha kötü daha felaket videolarım yok mu, var, ama sözünde durmayan biri olarak bunların örtüşüp örtüşmediğinide söylemek sana düşmez
http://www.techturkey.com/forum/6001190-post157.html
Herkesin aynı olduguda nerden çıktı ? Herkes yanlıyor olsa bile , boş yolda kontrollü yanla ,şu sokaktaki aynı şey mi. pes.
S2000 insanı tahrik eden bi araba tamam yanlasında *** kadar sokakta yanlamanın manası nedir? Orda başkasının arabasına vurmamış Allahtan herkesin arabası kendine kıymetli bitarafından kan alırlar adamın. 10 hareket yaparsın aa ooo derler 1 patlarsın millet bi tarafıyla güler bu işler böyle.
ben mesela 2.vites virajda vtec açmayı çok seviyorum :D
Kac kere ayni seyi yazdim ama israrla anlamamaya calisiyorsun ve alakasiz ornekler veriyorsun . Ustune birde hepimiz ayniyiz diyebiliyorsun . Sizler once trafikte karsi arafa saygi duyunda sonra forumda saygi bekleyin .
bu mesajı tek başına düşünme, o kadar yaz yaz ondan sonra abicim yazınca herşeyi unutalım, yok öyle yağma, nerde s2000 apaçilik yapıyor olumsuz bişi var, hop o konuda bitiyosun, yazıyosun bişiler
bu yola çıkış videosu s2000tr sitesinin gündüz buluşmasından sonra çekildi, yani takip ettiysen o günü tavukçuda bitirdik, ama günü devam ettirmek isteyenler maltepede takıldılar, bu videodakilerin 2 katından fazla araba vardı buluşmada, bak burda bile bel altı vurmaya çalışıyorsun, evet moderatörüm ve buluşmadan önce gerekli uyarıları yaptık ve bi sıkıntı ile karşılaşmadık herkes efendi gibi geldi arabasını sürdü dağıldı
bence sen 2 kere diil 5 kere düşün yazmadan, Allah muhafaza drahte falan gelir sonra, 100kgluk arka kapılara dönmesin konu :D
can skntsı var rx8 varsa denerm he bu akşam dostane .
yanlamak gazlamak tabı kı cok zewklı seyler ınsana gercekten haz verıyor ama yaparken dusunmek lazım,karsındakıne zarar verme ıhtımalın var.. yakın arkadaslarım bılır gazım oldugunda gece 2de 3te cıkarım yollar bombosken gazlarım yanlarım vıraj yaparım hevesımı atmam 10 dk surmez rahatlarım gelır evıme yatarım..
helekı rwd araclarda yolun durumuna gore cok degıskenlık gosteren tepkılerı oldugunu dusunuyorum..trafıkte atraksıyonu bu tarz araclarla hep tehlıkelı buldum..s2kya gore cok daha rıjıt olan m3 ıle gazllıyordum bı gece m3tende cok anlamam smg ıdı arac ne varsa ac sunu dedım yakın bır arkımın s seklındekı bır vırajı donuyorum dar cok hızlı olmayan 100 gıbı hızlarda yanlanan bır vıraj 2.vıraj cıkısım 2 kesıcıdeydı araba yola oturdu dıreksıyonu topladım arac hala kesıcıde ve artık dumduz gıder dıe dusunup 3e cekmemle ters tarafa donmem bır oldu neysekı sıkı tutodum dıreksıyonu ve yola dewam edebıldım.. o gun bu gundur rwd guclu arabalara karsı her zmn kacabılır dusuncesıne sahıbım;)