geçmiş olsun... acı tecrübe.... gerekenler yazılmış zaten..
Printable View
geçmiş olsun... acı tecrübe.... gerekenler yazılmış zaten..
vtec baya geri kalmış s2000 specleri ? :) :)
yazık olmuş :)
okadar dar biyerde yan verirsen olucağı o
bence hevesi olanlar bu hobilerini pistlerde giderebilir drift akademi halen açık hemde profesyonel anlamda dersini almış olurlar :) çıtırdan yanlayan arabaları seviyorum izlemeside çok zevkli ama böyle extreme bi şov yapmaya kalkışmakta iyi cesaret ister ben şahsen kıyamam arabama sokaktaki 3 5 kıza şekil yapıcam diye :D
sürücünün,böyle bir araçla gaza gelip kıçını oynatmak istemesini ve ekabilinde hata yaparak ufak bir kaza geçirmesini,araba ve modifiye sevdalısı olan böyle bir sitenin müdaimlerinden bu kadar ağır eleştiri almas, beni çok şaşırttı gerçekten.sormak isterim sizlere ...bu sitede yayınlanan roll veya drag v.s videolarının hangisi tehlikeli değil acaba? stoc frenlerle,stoc süspansiyonla aracı 200 hp den 400-500hp çıkarmak ytrince tehlikeli değilmi yani...bence, bu sitede böyle bir konu için fazla sosyal mesaj sıkıcı oluyor.
Gecenin 3-4 unde yapilan rolling ile aksam vakti sagda solda insanlarin oldugu 50mt lik caddede yanlamaya calismanin ! Tehlike boyutunun ayni oldugunu dusunuyorsaniz eger soylenecek birsey yok .
Videodakı arkadasın yaptıgını savunmuyorum yanlıs anlasılmasın yer mekan vs cok cok yanlıs. Tamam bos bı yolda U da gobekte falan denese eyvallah yani en fazla spın atardı ve en basitinden arabasına da zarar vermezdı ama tabi bu kendı tercıhı istediğini yapar.
Herneyse şimdi asıl konu önceki postlarda bazı cümleler gözüme çarptı oldukça şaşırdım; 1. vıteste yanlamak cok tehlıkelı ama 90-100km cıvarı serıdınde seyır halınde olan arabaların veya kamyonların, tırların yanından sagından solundan rollınglerde 240-250km cıvarı hızlarda gecmek daha tehlikesiz öyle mi :confused:
Gerçekten çok ilginç:beuj:
Yapmayın ya, legal olmadıgı surece bu ıslerde hersey tehlike risk. Ki bana göre rollıng daha buyuk rısk tehlıkesız dedıgınız rollınglerde havalımanı yolu gıbı antalyanın en buyuk cevre yollarından bırısınde 2 arkadasım gozumun onunde kamyona takla attırdı siz neyden bahsedıyorsunuz:heyoo:
Kendisini tanımıyorum ama ''ecz_murat'' nickli abimiz çok doğru bir noktaya değinmiş. Yapıcı olumsuz eleştirilerde bulunursunuz eyvallah da şu sosyal mesajlar yok mu gerçekten anlamak zor. Sanki bu forumdakı herkes butun trafık kurallarına uyuyor trafıgı hıc rıske atmıyor illegal hiç bir atraksiyonlara girmiyor, ancak sadece pistlerde gazlıyor :icon_wack
Berkcim, bu konularla ilgili bu konu altında konuşmak ne kadar doğru ?
Madem bu konulara deyindin, bende bir iki cümle yazayım. :)
Sence bu s2000 denilen meretin hastaları, sırf bu buluşma yüzünden artık toplu biryerde rahat rahat oturup sohbet bile edemediklerini biliyormusun ?
Mod. Şafak abidir doğru, bütün gerekli uyarılar yapılmıştır. Ama uymayanları napıcaksın uyarmaktan başka ? Zamanında bu konular yüzünden çok tartıştı s2kTR forumu kendi içinde.. bu konularda hatta s2000 ailesi dağılma noktasına kadar geldi bir dönem ama aile kendisini korudu, bütünlüğü sağladı tam olmasada. Üye alımları durdu buluşmadan sonra.
Buluşma yapıldığında, gören herkesin suratında bir gülme ifadesi. Gereksiz bir mutluluk ve hayranlıkla izleyiş varken, şimdi yoldan sakin bile giden egsozlu bir
s2k gördüklerinde arabayı taşlamadıkları kalıyor. :)
eee bu yönetimin mi suçu ? senelerdir bu araca gönül vermiş insanların mı suçu ? yoksa böyle sağda solda "bu videodaki gibi" yan verme, iğrenç varex sesini çıkartma *** gibi trafikte aragaz verme sevdalısı elemanlardan mı kaynaklı ? O buluşmanın olduğu günün akşamında da birisi patladı biliyormuydun ? :) aynı bu şekildeki gibi.
gitti fenerbahçe şampiyon oldu, forum üyemiz hemde sevdiğim bir arkadaşım çıktı polisin önüne dönüp durdu :D napalım dövelimmi :)
demek istediğim şudur. Ben mini kullanıcısıyım. Nasıl trafikte hızlı kullanıyorum veya roll yapıyorum diye mod'um uyaramıyorsa ki hiç bir buluşmamız bu tarzda olmuyor. Aynı şekilde s2000 içinde geçerli. Herif gidiyor sokakta sağ sola kaydırmaya çalışıyor aracını. Eee mod ne yapsın :D polismiyiz la biz :D
buluşma olur mesela, atıyorum 6 araba toplandık oturuyoruz diyelim starbucksta falan. herif bizle alakasız geldi yatırdı etti anasını belledi aracın, gider uyarırsın. Tek başına ne *** yerse yer ama bizim yanımızda yapmamalıdır! Kendisi gibi olmayan grubunun başını belaya sokmamalı veya imajını zedelememelidir.
anlayacağın çıkışın biraz yersiz. Şafak abinin sana ilk verdiği cevaba sonuna kadar katılıyorum. Olay psikolojik ve dikkat çekme çabasıdır. Şuanda forum olarak bayaa dikkatimizi çekti mesela..
Seviyorum seni, takılma fazla s2000'lere gel roll yapalımda beni bi yar :D
:)) önce yan sonra isyaan :))
İyide Murat Abi gece yarisindan sonra TEM de yapilan olayla, herkesin icinde bi saate yapilan bu olay birmi? Temde Rollde bi hata yaparsan muhtemelen olursun burda kaldirimdaki olur
adama laf dıyorsunuzda emınım cogunuzda s2000 olsa sizde yaparsınız
Çok Güzel Hareketler Bunlar :)
Geçmiş olsun ne diyelim
Birinin imzasıydı ( eleştiri gizli hayranlıktır ) diye :)
Güzel lafmış .
olur öyle...
siz ne derseniz diyin bu forumdaki çoğu kişi yeterince düzgün ve ara sokaklarda böyle apaçilikler yapmıyorlar. siz ne kadar rollingler çokmu güvenli şu mu bu mu diye yırtınsanızda 3-5 insanla 10.000 üyeyi hepsi apaçiymiş hepsi rollingciymiş yancıymış gibi suçlayamazsınız.
adam bildiğiniz apaçi. yaptığı iş yanlış. yaptığı caddede bu siteden yüzlerce kişi geçiyor gidip ordaki mekanların kaldırımdaki masalarına oturuyor. birimizin üstüne gelse yada bizim o sokağa bıraktığımız arabalara bu apaçilik yüzünden çaprsa asarızda keserizde döverizde. bu sosyal mesajların hiç biride yanlış değil.
kaldı ki bende rolling yapmış insanım. benimle rolling yapanlar bilir. yolda az kalabalıklaşma olsa bırakır başka zaman yaparız der çekilirim. yada ebesinin a....ı olan taa çorluya kadar gider 4 şerit otobanda gece 3de bomboş yolda yaparım.
millet hata yaptı haydee herkes hata yapsın biz eleştirmeyelim kızmayalım. bırakın para onun mal onun.
la o totoş o kaldırıma zarar verdi muhtemelende tutanaklara bile işlememiştir kaldırıma verilen zarar genelde millet kaçar görmemezlikten gelir kaldırımı taşı asfaltı verdiği zararı. o yolun kaldırımın zarar verdiği yerin vergisini herkes ödüyor. o yüzden tüm eleştirenler haklıdır.
bu forum sandığınız kadar illegal biyer değil. öyle olaydı bazı ismi lazım değil forumlar gibi kapanırdı.