eline ve emeğine sağlık. Bu tarz işler için artık boş bir cnc tezgahının olduğunu bilmek bile çok sevindirici. Başarılarının devamını dilerim.
Printable View
eline ve emeğine sağlık. Bu tarz işler için artık boş bir cnc tezgahının olduğunu bilmek bile çok sevindirici. Başarılarının devamını dilerim.
Cok güzel elinize sağlık. Getirisi ne olur ne kadar olur biraz açarmısınız.
motor içinde ve yürüyen aksamdan 1 kg bıle atmak performansı pozitif yönde etkıler , bu agırlık atma konusu aracın bagajından stepnesini cıkarmakla aynı tutulmamalıdır , dönen elemanlar ne kadar hafif olursa devirlenme o kadar rahatlaşır , aracınızda sadece krank+volant+kasnak ve jant hafifletilmesine gidildiğinde orjınal halıne göre cok daha performanslı bır arac olur :icon_tup:
Boyle bir seyi bekliyordum sizden tebrikler hayirli isler
tahtadan yapabiliyonmu
dün forumda yazarken makara yapıo sanmıştım meğer hakkaten yapıomuş eline sağlık yusuf abeey
Flanslarin kalitesinden anlamaliydim bunu yapcagini :D Yakin zmanda jant degistrebilirim abi daha bana flans yaparmisin bilmiyorum ama :D
Merak ettiğim bi soru var abi izninle , bu hafifletme işlemi tam olarak nasıl oluyor yani video da gördüğüm kadarıyla krank ın üstünden kesiliyormuş gibi duruyo , peki bu krankın üzerinden kesiminin bi zararı yokmu yani hani incelmesi vs. diğer parçalarla uyumunda bi sorun olmuyo mu ?
maşallah abi allah bol kazanc versın
eline sağlık abim krankta volanda tam istediğimiz gibi olmuş kollar ile pistonlarıda yetiştirirsen yarına çok memnun kalırım :)
imam pavır kendi arabanı ne zaman imal ediyosun ? Gidişat onu gösteriyor :) Eline emeğine sağlık :)
emeğinize sağlık, böyle şeyleri görmek sevindirici başarılarınız devamını diliyorum :)
krankı koltuğumun altına sıkıştırır gelirim araba alınca haberin ola :D ceza puanlarından ayarlarız:D