Laf çakayım araya :D
Serkan kardeşim sen o dediklerimi sordunmu izmirdeki abilere ? :D :D
Printable View
Laf çakayım araya :D
Serkan kardeşim sen o dediklerimi sordunmu izmirdeki abilere ? :D :D
yaşar abi sen şimdi bunu boncuk yaparsın kasayı motora laf yok zaten tekrardan hayırlı olsun
sana en iyileri yakışır
selçuk sıradaki ne kanka ne yapmayı planlıyosunuz:)
yaşar abi bisiklet falan diye gittin oralara ama peşine gti yı yine götürüyorsn hayırlı olsn
:)
yaşar abi sen memlekete mi taşındın ya :)
Hayırlı olsun Yaşar çok hızlı araba aldın Sinop dar gelir ona :)
Eşşege altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek :D
Valla gittik,bir sabah kahvaltısında kararı verdik şimdi burdayız :)
Reis arada gelirsin limanda balık tutar kendimizi dağlara vururuz ,sonra gelir 2 60 2de 70 de sıkarız bizide boş bırakmazsın sen :D
Ama biigin olsun ben 50 kiloyum :D :D :D
maşallah araclara herşey cok güzel... :)
tamam tsk geçmeyelim :hahaha:
benim için deneme testti test ettim sadece aradaki deniz seviyesi farkını gördük abi buradakinden daha çok fark ediyomuş öbürleri de testdi :hahaha: ya egz denedik ya throttle denedik speed mi alpha-N mi velocity çap/uzunluk/açı denedik denedik de denedik bi günde yapılmıyo rs :) ve ben de hergün 50-80 rakım görmüyorum tadını çıkarttım :hahaha: :icon_tup:
104kpa ağzını sulandırdı deemiii:icon_tup::hahaha:
Yaşar, genelde söyledim sadece senin için değil , uzaktan uzağa atarlanma çok oluyo biz atar gidersiz muhabbeti daha bol olan bir denemeye imza attık :)
İstanbuldan denemek isteyen olursa bu sefer Düzceli arkadaşlara sözüm var onlara misafir olcaz:D
msllah araçlara gündüz cekimleri ile hersey ortada olmus
2 aracada masllah herkez tahmin ettiğim gibi olmus dıyor ama asıl fikrini söleyene rastlamadım tahminler neydi acaba :)
Kanka ozaman benle kesin 1.5 geri düşer :)
Cok guzel videollar mAsAllah :) emeklerinize saglik:)
Denemeler cok zewkli we cok guzel oldu geceden adaya gittik :) bizlleri karsilayan bizimle sabahlayan agarlayan dosstlarimiza cok tesekkr ederiiz boylesine guzel bir gun gecirmemizi saglayan basta selcuk we kadir abimize we orda bulunan herkese tesekkrler :)
Aynen kadir abi bu sefer biz misafir etmek istyrz we bekliyrz :) alo demen yeterli biliyosn abi zaten istanbul ankara arasi tam duzceye denk geliyo ;)