Güzel deneme .
Printable View
Güzel deneme .
selçuk tebrik ederim valla kanka gelemedım kusura bakma
çok zevkli geçtigi zaten belli adapazarındaki arkadaşlara diyecek bişey yok daha önce bende nasiplenmiştim onların güzelliginden
maşallah araçlara
Gündüz cekimi olması harika, 2 aracada maşAllah..
denemeler çok güzel olmuş.
ıstanbulda suat abı varken baskabırının 106 yapmasına gerek yok bence sonuç ortada. masallah selcugum hakkını vermıssın aracın, suat abımınde alperın ozgunun kaanın ismaılınde ellerıne saglık...
kadir abı sonuc az cok tahmın ettıgımız gıbı olmus allah kaza bela gostermesın abı WHITE sert gidiyo masallah...
araçlara maşallah:icon_tup:
maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş zevkle izledim gündüz çekimleri ayrı bi güzel :)
kadir abi herşeyden önce bir çoğumuzun öncüsüsün reg selcuk kardeşimizde bir co kdenemelerde kişiliğini ve karakterini gösteren bir arkadasımızdı denemelere gelince nefis olmus dediğim gibi olmus abi hatırlarsan herseyi geçtim bize bu görüntüleri sunan herkeze cok teşekkürler saygılar
ep3 düelloları bitti derken baska bir resital sabah sabah yüzümü güldürdü
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler,
White Rs içinden çekilen videolar ile bora&sword a.ş nin çektikleri yüklenmemiş galiba , ben bi bakamda yükleyem bende olanları biraz daha renk katsın :)
Maşallah 2 aracada .Cekim on numara
maşallah bütün araçlara, gündüz çekimi ve yolun müsait durumu çok iyi hakikaten :)
İki araca maşallah! Araçlar üzerinde emekleri olan butun ekiplerinde elerine sağlık!çekimler süper!
Rolingin ham madesi selçuk ofise gelimce alından öpicam seni:)
maşallahh her iki aracada selçuk tebrikler. krdşim
İki aracada maşallah , güzel kaliteli denemeler olmuş. İki tarafıda tebrik ediyorum... Selçuk kardeşimsin :icon_tup:
iki arabayada maşallah...gündüz çekimi ayrı bi güzel olmuş:icon_tup:
deneyen araçlara maşallah. gündüz çekimi mükemmel olmuş.
Tek kelimeyle süper. İki aracada maşallah. Tebrikler Kadir abi ve Erkut. Gündüz çekimi güzel ancak araç içi videolar ve sesleri daha iyi olmuştur tahminimce.
Hay Masallah.
Bütün araçların sahiplerine ve ustalarına maşaAllah
Maşallah iki araçada güzel denemeler olmuş emegi gecenlerin eline sağlık,
Kadır abi white RS şaşırtmadı bizi:) Maşallah
Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadir abi Teşekkür ederim ankara'da olabilirim yakında bir iş için görüşürüz istersen detaylı.Yine dediğim gibi %50 % 60 ını kullanıyosunuz gücünüzün.
Bize bu şekilde kaliteli roll videoları izlettiğiniz için çok teşekkürler. Araçlara da maaşallah diyorum sadece.
maminin arabası bugüne kadar bindiğim en hızlı 106 dır...regle denemelerine ben şahit oldum 70-80 kg ağırlık farkına rağmen regden hızlı...regide kullandım oda o malzemelerle çok iyi giden bi araç...objektif olarak gördüğüm sonuç bu...selçukta kardeşim mamide abim :icon_tup:
[QUOTE=PPR engineering;6271044]Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aynen kaanla konuştuk ortadaki yanlış anlama çözülmüştür .......
seninle çözülmüycek sorun yoktur abi;)(saçımız çıksın diye ne yapmamız gerekiyodu abi:Dhala gülüyorum yaw)
Ben en yavas 106 yim
Tahmin ettiğim gibi maşallah çok keyifli geçmiş. İzlerken keşke biraz daha video olsaymış dedim..:D
Tüm araçları Allah esirgesin.. Emeklerinize sağlık üstadlar.:)
Herşey cok güzeldi zaten şu yarışı canlı seyretmek kadar heycanlı bişi yok herkezin ayağına sağlık
regde yakıt war değilmi
iki araçta gerçekten başarılı,,,,Selçuğuda Kadir abimide tebrik ederim,,,bizede bu güzel denemeleri seyretme imkanı sunan herkese teşekkürler,,,,
abi bundan sonra araclara yakit filanda kulanilabildigi icin atmosferikte en hizli 106 noslu
UE 106 dun bunu ispatliyacaktik ama aksilik oldu nasip olmadi. aksini dusunen varsa aracim hazir olunca deneriz.. isteyen istedigi gibi gelebilir yakit nos++++. Ayrica dun bana yardimci olan tum arkadaslara tesekkur ederim :D sagolun arkadaslar. her ne kadar aramiz bozuk olsada, orda yapilmasi gerekeni yaptilar...
Geçmis olsun Uruc, biz yemek yerken siz herhalde meme büyütüyordunuz o hali ile deneseydik keske neyse hayirlisi birdahaki bulusmaya :)