yok selcuk idda ediodu 10 bindönüorum die ya :D gücü yok oralarda kasıo :D
Printable View
uzun zamandır böyle keyifli video izlememiştim.iki araca da maşallah. yemin ediyorum 106yı sevme sebebim oldu bu REG.
Masallah reg 106 ya kanka cok begendim
rs ci olarak white rs gayet basarili cok iyi gidiyor hepinizin ayagina emegine saglik masallah araclara
maşallah tüm araçlara
İki aracada maşallah, tebrikler kadir abi
Güzel deneme .
selçuk tebrik ederim valla kanka gelemedım kusura bakma
çok zevkli geçtigi zaten belli adapazarındaki arkadaşlara diyecek bişey yok daha önce bende nasiplenmiştim onların güzelliginden
maşallah araçlara
Gündüz cekimi olması harika, 2 aracada maşAllah..
denemeler çok güzel olmuş.
ıstanbulda suat abı varken baskabırının 106 yapmasına gerek yok bence sonuç ortada. masallah selcugum hakkını vermıssın aracın, suat abımınde alperın ozgunun kaanın ismaılınde ellerıne saglık...
kadir abı sonuc az cok tahmın ettıgımız gıbı olmus allah kaza bela gostermesın abı WHITE sert gidiyo masallah...
araçlara maşallah:icon_tup:
maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş zevkle izledim gündüz çekimleri ayrı bi güzel :)
kadir abi herşeyden önce bir çoğumuzun öncüsüsün reg selcuk kardeşimizde bir co kdenemelerde kişiliğini ve karakterini gösteren bir arkadasımızdı denemelere gelince nefis olmus dediğim gibi olmus abi hatırlarsan herseyi geçtim bize bu görüntüleri sunan herkeze cok teşekkürler saygılar
ep3 düelloları bitti derken baska bir resital sabah sabah yüzümü güldürdü
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler,
White Rs içinden çekilen videolar ile bora&sword a.ş nin çektikleri yüklenmemiş galiba , ben bi bakamda yükleyem bende olanları biraz daha renk katsın :)
Maşallah 2 aracada .Cekim on numara
maşallah bütün araçlara, gündüz çekimi ve yolun müsait durumu çok iyi hakikaten :)
İki araca maşallah! Araçlar üzerinde emekleri olan butun ekiplerinde elerine sağlık!çekimler süper!
Rolingin ham madesi selçuk ofise gelimce alından öpicam seni:)
maşallahh her iki aracada selçuk tebrikler. krdşim