Evet White RS in icinden cekilen ilk video gelsin sicak sicak taze tazeVideoyu hic ellemedim. Biraz uzun ama keyifli seyirler.
Ilk deneme UM 106 ile basliyor.
Bu da linki:
White RS vs REG 106 vs UM 106 - YouTube
Selcuk ilk mesaja eklersin. Digeri de yolda.
Evet goki sagolsun onada sordum israrla tak ben tam verim alicaktim farkli sebeplerden arabamin parcalarini sattim dedi ama kesin is yapar dedi
En hizli sensin 1.8 kit li 53 lu itb li beyinli iskender komple headrs eksozlu kisali filtreli bujisi bobini 10 numara sokuk senden hizli 106 yok dogru![]()
Ya Beyler yeter be kardesim. Ikiniz de cansiniz. Ikiniz de bu camiada cok sevilen insanlarsiniz. Birakin artik su kim daha hizli mevzusunu.
Hava guzeldi, ortam guzeldi, muhabbet guzeldi, Adapazarli dostlarimizin misafirperverligi cok guzeldi, denemeler hepsinden guzel ve keyifliydi. UE nin basina o talihsiz olay gelmeseydi daha da guzel olacakti ama en azindan kaza olmadi, bela olmadi gayet de guzel organize olduk. Siz arabalari hizlandirin organizasyonu yapmasi bizden
Kimse de kalkip artik kim daha hizli diye ortaligi ..istiren sorular sormasin. Bundan sonra o tur sorular sorani yonetime bizzat ben sikayet ederim mesajlari da gerekirse sildirmeye calisirim.
maşallah gündüz videolar bekliyoruz hep ama um sanki yavaşlamışmı banamı öle gelıyoo
süper çekim olmuş bunlar bu videoda ben rsi açmıştım önceki çekimler olmalı orada reg daha iyi tutunuyo
mami ve selçuk ikiniz de kardeşimsiniz bırakın artık kim hızlıyı
aranıza garajlar girmesin rekabetiniz olsun ama bizimle olduğu gibi
bu vakitten sonra TRde 52 53 le 11.5 piston c2 emme dönemi bitmiştir araçların gideri budur bellidir iyi ustaların elinde bu kadar yürürler
bundan sonra 12+ pistonlar 300+ dereceler konuşacak bunu da kim çözerse e hızlı o olacak garajlarınız müsait yapacaksınız yürütüp deneyeceksiniz sonra da oturup birbirinizi tebrik edeceksiniz bu kadar basit![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)