İki aracada maşallah..
Printable View
İki aracada maşallah..
Her iki aracada maşallah..
Seat, 335d ile denedimi hiç?..
Denemedim denicem bu hafta 335 D yazilimli arac ile
muhtesem olmus, MASALLAH tozsuz dumansız gidiyor.
okanın araba çok hızlı öyle üst hızlarda yaklaşma falanda yok fark açılmaya devam ediyor.
maşallah kazasız belasız.
gönül rahatlığıyla Dolu ep3 lerle deneyebilrsin.
maşallah okan
Hahaha:) saka gibi
iki aracada masallah
durum hiçte abartılmamalı bence :) ben pd de 2260 oldugunu bilmiodum bence sonuc az bile olmuş..sanırım muharremin aracında filtre eksoz var...yani 2260 lı bi pd nin çok çok rahat bi şekilde s2000 i gecmesi lazım zaten...
maşallah ikisinede :)
fog uda Allah esirgesin çok yakışıklı namussuz :)
bu arada muharrem seni tebrik ediorum yaşananları kendin hilesiz yalansız anlattıgın için ...
maşallah araban gerçekten sikibinler içinde kral yani yda ben çok begeniorum...maşallah..
abartan yok ki muharremın aracı bıldıgım kadarıyla en hızlı s2000 lerden bırı yada hızlısı istteki üzerinde daha cok parca olanlar dahıl ...
insanlar tuhaf yaklaşmışlar onun için demiştim ben..
kaç tane insan pd lere gt veya gtb 2260 turbolar montajlandıgında güzel bi yazılımla bu kadar yürüyeceğini biliyor ki ?
herneyse , olması gereken olmuş...zamanında s2000 sahibiydim ve senin aracınında nasıl gittiği konusunda fikir sahibiyim , bu yüzden yazmıştım o şekilde..
maşallah araclarınıza tekrardan...
okancım maşallah Allah nazardan saklasın araban çok güzel FOG'a zaten diyecek bişey yok canlısınıda gördüm çok yakışıklı
Maşallah....