trde de yakında olacaktır bence böyle araçlar ............douuuu..... demeden önce bildiğiniz ve adanada yürüyen değil koşan BEF 53 unuttunuz galiba
yurt dışındakiler kadar güçlü ve daha iyileri ülkemizde var sen bilmiyorsan yapacak birşey yok
toledo TDİ R
BEF 53
3..... HP
simsekchiptuning-adana
abi unuturmuyum ne kadar yürüdügü ettigi belli ama 400 üstü güçlerden bahsetmiştim ben. yakında bunu da yaparsınız ben inanıyorum
ben biliyorum sonucuda benim arkadaşın arabasına lafım yok maşallah ben orda alpere takılıyodum arkadaş üzerine alındı neyse.
ya hacı yapma allah aşkına reşitin arabayı stg 2 diye yutturacaksınız ya nediim. Adamın araba stg2++++++++ neredeyse. Tecavüzcü eşşekten kaçar gibi gidio.
Ben kendi orjinal turbosu stg 2 yazılımlı arabadan bahsediyorum yaw.
Aynen o enes o zamandan bu zamana 40 beygir aldik ve kullanim seklimi 4500 devirden 5000 e kadar donme olarak degstrdim
Okan yeni arabamın ayarını bıtırım ıstersen deneriz snnle polemikte olmaz ben ısın zevkindeyim bu arada saba arabayla ılgili birseyler Sorucam ne zaman yıkamada olursun
Okan yeni arabamın ayarını bıtırım ıstersen deneriz snnle polemikte olmaz ben ısın zevkindeyim bu arada saba arabayla ılgili birseyler Sorucam ne zaman yıkamada olursun
Deneriz kanka biliosun zevk yapmak amac yarin gunnicinde ararsin beni gel yikamaya gelirim.ben kemerde oluyorum.genelde ama gecerim oraya