Hacmine göre oldukça iyi gibi , seside hoşmuş...
Printable View
Hacmine göre oldukça iyi gibi , seside hoşmuş...
ben katılmıyorum araç gayet iyi hazırlanmış, satış rakamları bunu gösterecektir zaten, gereken testler mühendisler tarafından özenle yapılmış, yazılımla 18 hp + 30 nm tork alınabilir, valeo beyin var yakında okuma yazma protokolü hazır hale gelecek, dizellerde ise yeni nesil bosch edc17 antituning protection yapı var yani yazılımla dizellerde garanti dışı...
adam gaz kesiyor yavvvvv :D:D hahaha saolasin
Şaka maka iyi gidiyor şaşırtıcı :)
Arac gayet basarili bencede ama neden otomatik vites yok en cok bayanlar tercih eder bunu ben esime dusunuyorum fakat otomatigi yokmus ne zaman gelicegi hakkinda bilginiz varmi
Dusuncenıze saygı duyuyorum Ama;
Bi kere aracın frenleme sıstemı o kadar zayıf degıl kı vıdeo kapattıktan sonra gayette durdu yanı :)
Ayrıca Icıne dedıgınız gıbıde ses almıyor
dıger nokta yol tutusu 3e gore muhtesem aracta savurma olayı yok gayet guvenlı surus verıyor
dıger nokta ıse arka cam manuel olmasına bende katılıyorum o da 2013te gelecek
beklerım kardesım her zaman
abı satıs rakamı ve memnunıyet olumsuz bakanlara cevap olacaktır
rıca ederım:)
2013te otomatık vıtes gelecek;)
İyi hızlanma, hacim konusundaki fikirlerimiz fazlasıyla değişecek sanırım. Baktım şimdi 1 ton civarıymış aracın kilosu. Güvenlik olarak nasıl acaba. Muadil b sınıfı araçların genel ağırlığı 1100+ olduğundan merak ettim.
Güzel video olmuş elinize sağlık. İçi hoşuma gitti bayağı
alternatif şehir içi :)
motora göre çekiş iyi bencede ama benzin bi tık oynamış :D
0-100 13 saniye gibi bir değer ki, güzel. Ancak ben şunu merak ediyorum 4-5 kişi varken araçta gerçekten de güzel ve güvenli olarak kamyon sollayabilir mi bu araç ? Bunu gerçekten merak ediyorum dalga olsun falan diye değil. (hoş clio'ya 5 kişi biraz zor binilir ama) Gelelim full paket olan Icon modeline, dün kırmızı ışıkta bi tane yanaştı yanıma artist bir genç, 93 model aracımın arka camlarını indirip kaldırdım süzüldü gitti o sürücü koltuğunda :) güzel paralar verilerek alınan bir araçta bunu olması gerçekten hoş değil...
maşallah tatminkar ivmeleniyor yeni nesil dizel ve benzinli motorları gerçekten çok iddalı Renaultun yakıt tasarrufu olarak bir fransıza kimse kafa tutamaz bence...