Ustan öyle yazmıyordu yazdını oku bı ıstersen görüntü var koydummu çıkardık arabayı bu saatten sonra yakışmaz r sana gecılsen bile;)
Printable View
Ustan öyle yazmıyordu yazdını oku bı ıstersen görüntü var koydummu çıkardık arabayı bu saatten sonra yakışmaz r sana gecılsen bile;)
İlker zamanında Ruf la deneyek dedin atladık geldik otobana ...sk ile veya 3.32 ile dene dedin denedik,sonra e46 lar vardı deneyelim dedik pt ile dene dediniz denedik , bu konu içinde E46 M3 ile denencek denildi geldik zır stock 321lik geldi bi uçtu bi durdu bişey anlayamadık yine e46 lar ile deneyemedik ...hiç bir şekilde e46 lar ile deneyemedim,şimdi csl ile denicez gibime geliyo, videolar bilmemneler hazırlanıyo iş hiç hoş bir noktaya gitmiyo ..Erkut şöyle dedi böyle dedi diye konuyu gider şekline getirmekde iyi bir seçim olmadı o yüzden kusura bakmayın ben denemiyom arkadaş :)
Yarın denersın ıste e46 m3 le nıye vaz gecıyosun anlamadım tel tamam dedın ustan tamam dedı bı sürü yazdı sagda solda konuştu benı yanlarına bındırmedı fılan nos basıyorlar demıs ben ne dedım sen ona bın bende ona sen olmaz dedın erkut usta nos basıyorlar benı yanlarına bındırmıyolar dıyormus. Hepimiz araba denıyoruz olmadı arkayıda 4 luyek sen tek gıt gel denıyek vıdeo yok
Boş ver İlker dost kalak biz ,deneme muhabbeti oldukca ve bu iş forum üzerinden dallandıkca beni bozuyo, Erkutda o e36 ya şaşırdı haliyle, arabaya bi bakıyosun 150 gibi ışınlanıyo bi bakıyosun 210 olmuş yanyanayız adamın kafası karışmış ve acaba nosmu var demiş normaldir bizde şaşırdık neyin nesi dedik sen smg vs. dedin üstelemedik..Bu işin tadı kaçtığı için ben denemek istemiyorum yoksa kaçtı etti demek safdillik olur ben arabamın nası gittiğini iyi biliyorum bu arabaya stock m3 le aynı gidiyo denilmeside benim emeğimi değersizleştirmek anlamına geliyo..O yüzden ben deneyecek illaki m3 bulurum haa geçersem illaki beğenilmeyecektir o araba ama olsun enazından bişeylere referans olur:)
Şimdilik diyeceklerim bu kadar:)
ne oluyo şimdi o şunu demiş bu bunu demiş muhabbetine girmişiz asmışız kesmişiz giderler havada uçuşmuş
birincisi erkut nos basıyolar demiş den başlayalım onu diyen şerefsizin önde gidenidir
ağzımdan çıkan laf aynen şudur inkar eden girsin kimliğini belirterek yazsın sadece 6 7 kişiyle bu konu konuşuldu
- kırmızı m3 çok iyi gidiyo ama bi atlıyo bi duruyo eğer nos falan kullanmıyosa inanılmaz temiz ve güzel bi araç ben bile böylesine binerim dedim -
o muhabbet de m3 ün gidişinden bahtettiğimde nos mu basıyolar denildi ben de kimsenin günahını almam eğer basan olduysa ayıp etmiştir dedim
hemen kimse arayın delikanlı gibi girsin şen şurada şunu dedin desin her hakareti ben üstüme alıyım bu kadar basit
ben sizdeki aracın gidişini eleştirdim siz de dedinizki bunların şanzumanı böyle biz de ok dedik kiii bugün bile laf ebeleri sordular şanzumandanmış gibi bi cevap verdim yine yetişmiştir
iler abi sen beni tanımıyosun gerek şeref abiye sor gerek başkalarına ama bu piyasadaki yalakalara benzemem herkese açık net konuşurum oram buram ayrı oynamaz o konu bi netleşsin
gelelim diğer muhabbete aramızda geçen yazışma zaten 7.ci sayfada
RUF50´isimli üyeden Alıntı
biz adaletsizlik olur diye csl yi getirmedik kadire sen ne diyorsun madem oyle cuma getir csl getircem
abi biz normal m3 istedik m3 e tır sokanının getirdiniz csl de 3 tır sokuyodur belki harikadır eminim biz de adalet olsun diye normal istedik zaten getirdiğiniz m3 normal değildi harikaydı adaletse 4 tane e36 getir 4 tane e46 hepsiyle tek tek sıkalım en hızlısı geçer diğerleri belli olmaz bunu demek istiyorum sizin arabalarınız harika da normali yok mu bunun
al aramızdaki yazışma haa ama sen ondan bundan şunu duydum bunu duydum diye illa cslyi getiriyim sizi şöyle geçiyim rezil ediyim derdindesin
hepsini geçtim şurda hepimiz esnafız beni arayıp şöyle bişey mi dedin diye sormak mı zor geldi de bu kadar kin kaptın anlamadım abi
vay amk adamlar yanlarına otursaydın dediler ben de sorduk tek deneyin dediler hatta ilker abi espiri yaptı ben rs e oturuyum diye güldük dedim
yaaaaa biz napalım biliyo musun yarın sen şu elemanı al yanına beni de davet et geliyim direk yüzleşelim bakalım nasıl olur
aynı adamlar nosu kontrol etseydin ilkerler bu belli olmaz da demişti :hahaha:
ayrıca abi 536 692 47 25 arayabilirsin kim ne demiş kim inkar etmiş yüzyüze konuşalım ben çok merak ettim
sizlere yakışmıyo beyler