walla hiç belli olmaz abi bazı standartlar bi gidiyo ne biçim :D ama m3 bu sağı solu belli olmaz dostluk kazansın
Printable View
walla hiç belli olmaz abi bazı standartlar bi gidiyo ne biçim :D ama m3 bu sağı solu belli olmaz dostluk kazansın
combolar ortalığı karıştırmış burada cık cık cık :D
white RS güven patlaması yaşıyor:D özlemişiz:) RUF denemesi güzel olur..
Zamanında yeni yeni fotoğrafçı olmaya çalışıp ,fotoğraflarını çekmek için uğraştığın,her bindiğinde "Abi bu çok iyi ya" diye hayran olduğun ve o dönemde daha millet sökme etme nedir bilmezken sadece kpro ile millete sıktığımız ROL TYPER,
http://c1210.hizliresim.com/12/j/dzpmh.jpg
vee ben sende ne gibi bir acı bıraktı da böyle çakma nicklerle utanmadan böyle bir mesaj yazıyosun ? Ahmet Kadir SAYILIR:ofk: Ankarada karşıma çıktığında yüzüne karşıda iki çift lafım olacak...
kaldıgı yerden devam..temizledim..
bence,standart düzgün bir e46 m3 160 a kadar çok geride kalmaz 4e atıncada yaklaşmaya başlar. biraz ortak bir devirde basılması lazım!!
2 aracada maşallah güzel denemeler olmuş..en önemliside denemeden sonra tartışma olmadı :)
bende denemek isterim muharrem müsait bi gün denk getirelim
Sadece düzgün bir yazılımlı olması ytrli olur diye düşünmüştüm ama yanılmış olabilirim. Denemeyi daha çok merak ettim şimdi
Kaan yemezler başka kapıya....
Elbette seni tanırız da...çok hızlısın be kardeş seni 2+cupra+s3+golf r güzel uyar
yine geliriz tabii
stg2 + cupra ve benzeri tfsi fazla gelir. 8.XX sn 100-200 koşuyolar adamlar.
daha önce eski sage2+ cupra mla ve golfR stage2+ ile denediğimizde o kadar da fazla gelmemişti ama yinede denemek lazım o zaman ki stg2+ larla şimdikilerin alakası yok :)
e46 m3 le bırde 3.vıtes 120de basın:) bak neler oluyo
2+ da normal olarak çok geçemez z4m'i, amaaa reşonunki gibi bir 2+ fazla zevk vermeyebilir.
UT m3 ve dizel ibiza beni geçti videosunuda yayınlandı biraz geride kalmışsın :) . sdc geçtiğim arabalarla denemiyorum yani .
ha stage2 cupra ile denemişim ha mz4 ile veya 997 tt ile hiç farkı yok., tek başıma basmayla mz4 ile basmak arasında bi fark yok.
ben zevk almadıktan sonra gerisi hikaye .
Bu akşam güzel denemeler yaptık ,iki tane e46 m3,skyline,e30 343hp swap pt ve FF plakalar ve e46 ları geçtiği söylenen bir e36 321hp m3 vardı... Denemeyi sadece 321 lik e36 ve ismailin pt ile yapabildik,e46 ların baskı balata vs işleri tamamlanınca denicez.. ...e30 343hp swap Pt 160-170 den sonra elveda diyor, e46 geçen 321 liği biraz geri atıyorum ama o da 180-190 gibi uzuyor...White Rs bugün gittiği kadar hiç gitmemişti eline sağlık Erkut limitte gittik valla :) bu akşam denemeye gelen Ayhan abi,Turan Sezgin,Ruf İlker,Tohan ve diğer arkadaşlara teşekkürler..Deneme sonrasında Clio yu nasıl buldunuz sorusuna içtenlikle cevap veren arkadaşlarda sağolsun :D
Videolar çekildi herhalde konulunca seyrederiz :)
muharrem maşallah kardeşim her zamanki gibi tatlı tatlı uzatmışsın fog s2000 i
Kadirin denedigi m3 1997 smg ve daha anahtar deymemiş bi aractir bazı e46 m3 gecer ama bız dekılerı deyıl ama rs 170 km ye kadar süper sonra metre küp devreye giriyor tabi csl getirmedik tabiki alakasiz bi sonuc olurdu e30 la denemede ilk denemede 120 gecmeye basladı e30 2 cısınde 160 gıbı sanırım ismail devir tutturamadı video uzun go pro ıle cekildi ben bilgisayara koyma işinden anlamam geilde biri yüklerse olur kısaltmak fılan lazım
sonuç olarak düzgün bir 46 ile 160 akadar tutunur sonra m3 yavaş yavaş veya hızlı açmaya başlarmı? böylemi düşünelim dostum
Stock m3 le 160 a kadar gelmek ne laaaa , demek o kadar gidiyo he :D
Zamanında sen ayarlamıştın beyaz 321 lik hemde kısa felan vardı o araba ile benim kpro typer ile 200 e kadar aynı gittik o zamanlar en hızlı m3 demiştin..Benim bu Rs o arabama en kötü 7 boy atacak kadar hızlı şuan:)
Eğer ben o e36 m3 le 160 a kadar aynı gidiyosam , E46 M3 Motorlu kısa şanzımanlı vs. E30 la aralarında dağlar kadar fark olmalı..ama hiç öyle fark olmadı..
Valla o e36 stock m3 ü ben çözemedim :) İlk denemede 2 boy gerimden geliyo sonra birden 150 gibi bir geçişi var sanki motosiklet geçiyo :hahaha:
İkinci denemede hiç öyle uzayamıyo 200-210 e kadar aynı gidiyo ..
O arabanın dün geceki gidişi istikrarsızdı bence .
Hani sökük olur chip olur egsoz olur belki okey deriz ama bu direk çok çok hızlı ..Ben onla artık denemem denesemde hiç bi şekilde geçemem :D
stock m3le de e30 swap 343lük doluyla da 160 a kadar aynı gidiyoruz mu yani :)
o m3 sağlıklı falan değil dengesizdi bence çünkü rs hep aynıydı bi denemede 160da 2 boy gerisinden 2 boy önüne geçiyo sonra 220 ye kadar iki boy fark devam ediyo bi denemesinden 220 ye kadar aynı gidiyo ilginç istikrarsız vaaanosu garip çalışan bi modeldi sanırımi bi de e46 ile deneylim diye geldik aynen şöyle yazmıştınız
'Bak sonra bu hafıfmıs denemem fılan yok e46 m3. R ıstemem senınkı kadar hafıf deyıl herseyı var 360 hp ok'
kırmızıyla yürüyüşümüzden sonra hiçbir e46 denemedi bizle debriyajların hepsinin kaçırması gibi bi sorun yaşandı e46da kroniktir olabilir :)
şimdi pt stock m3 den kaç boy hızlı diye meraklandım bi de stock m3 niye bi öyle bi böyle gidiyo anlam veremedim ilginç bi denemeydi gelen herkese teşekkürler
e46ların debriyajları düzeldiğinde haber verirseniz onlarla da deneyebiliriz ya da başka dolu ya da stock e36larla hepsi aynı gidiyo zaten :)
ben güzel yürüyenleriyle giderimizi gördüm sizlerin de rs için yorumlarınız bana yetti 4 silindir bu kadar ben şunu anladım 5 m3 den 4 ünü geçeriz :)
kırmızı başka m3lere ya tır sokuyo ya 2 tır sokuyo demiştiniz böyle yürümek bana yetiyo bu durumda